romaneek Vloženo 7. Prosinec 2011 Vloženo 7. Prosinec 2011 (editace) Ahoj všem, dnes ve 03:15 ( čas dle poznatků sousedů) byla mému bratrovi odcizena Škoda Octavia Combi 4x4 1,9Tdi 2003, tmavě modrá, xenony, poškozený přední nárazník, odřený levý přední I zadní blatník, promáčklé pravé přední dveře, celkově tedy poměrně oklepaná. SPZ- 1SJ 9970 VIN- TMBKS21U738711264 Ještě v pondělí odpo. jsem mu měnil výbojky v xenonech Vzhledem ke stavu se obávám, že se pohromadě nenajde, novému majiteli přeju co nejvíce nepříjemné prožití svátků vánočních.. Přesto, pokud by jste ji náhodou někde viděli odstavenou, třeba právě kvůli tomu, že z ní ve dne vylezlo vcelku ošklivé auto, tak mne prosím kontaktujte na 733628430. Díky Roman Editováno: 8. Prosinec 2011, autor: romaneek Citovat
WANTED Vloženo 3. leden 2012 Vloženo 3. leden 2012 zajimavy zeby to byla particka jak mne ukradly octavku podivej se na moje fota o odcizeni octavky mazna neco spolu dopatrame Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.