podolak2 Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 ahojte, jen se optám a ujistim jestli nebude žadnej problem dat na octavii II alu kola trifid - origo škoda( superb) 7,5J 17" ET49, původně jsem měl pegasusy 7J 17" ET54. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Môžeš, v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumin Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Dej je tam! Sám je mám a bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Pasujou tam v pohodě, ale je tu pár problémů, který někdo řeší a někdo ne. Parametry Trifidů jsou jak si napsal 7,5J 17" ET49 a ve velkým techničáku máš podle mě zapsaný jenom parametry Pegasů nebo Pallasů což jsou 7J 17" ET54. Takže s tím na STK neprojdeš bez přehození kol, který mají podle VTP správný parametry nebo přes známého. A další a pro mě dost zásadní problém je v případě nehody, když pojišťovna zjistí, že ten rozměr Trifidů nemáš ve VTP, tak se bude chtít vyhnout plnění škody a máš smůlu. Takže jestli tohle všechno co jsem vypsal neřešíš, tak si je tam klidně dej, to jsou moje rady a názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.