Přejít na obsah

jude

Uživatel
  • Počet příspěvků

    138
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení jude

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

19

Popularita

  1. RS iV bol pre mna dalsi krok smerom k elektromobilite, ktorej sa nevyhneme, ale tieto paranetre su velka slabota. Moja prva RSa 1,8i 20v z roku 2004 mala taketo parametre, ale STALE. Tu sa obavam, ze po 5 min. ostrej jazdy bude bateria na 0..... Super je, ze dostala 3 ramenny volant a konecne bezramove zrkadielko ?
  2. Ahoj, určite chod do toho. ProKit mam na O3 RS FL na 19-tkach a neviem si vynachvalit. Kamarat ma na O3 RS na 18-tkach a rovnako max. spokojnost. Ako pise tomi28 auto vyzera o moc lepsie, skvele drzi, ale na rozdiel od jeho skusenosti, tak ja nebadam znizenie komfortu. Treba davat pozor na nase cesty, ale to by som robil aj bez znizenia podvozka. Tento kit som mal aj na O2 RS FL.
  3. Ja mozem porovnat OIIRSFL na 18-tkach vs 0IIIRSFL na 19-tkach - zima 205/50/17 a trojka je na tom rozhodne lepšie. Istejšie prejazdy zakrut, vacsia stabilita pri sport jazde. Tam kde išla dvojka do smyku, ide este trojka vo svojej stope - idealny priklad je zjazd z Pristavneho mosta do Petrzalky ( pre znalých ) Obidve boli s Eibach Pro Kit pružinami. Inak kamarát dal na OIIIRS podložky Eibach a velky rozdiel voci serii.
  4. Galaxy S7 edge duos a v poho nabíja, ale chvíľu to trvá kým začne nabíjať...
  5. Vyrobene 05/17, 19" a Pirelli Ale to nemas ako poriesit. Dostanes co bude...
  6. Ahojte kuci, mam otazocku, nedaju sa tie zadne led do spiatocky kupit aj v SA? Superb pokial viem ma spiatocky tiez led, hmmmmm. Ids mi o mozne predchadzanie problemov, zaruky. Aj Osram pise na stranke ze only for offroad... D
  7. Tfuj, tie seriove 17-tky na RS-o su hnus velebnosti Nie ze by Dorado boli extra krasne, ale tieto nove..... To spravili snad preto, aby si kazdy zaskrtol min 18.
  8. Treba si ich nechat skontrolovat. Pisal som sem, ze moje boli od vyroby ZLE nastavene. Takze ako pise Kadlii, treba ich nechat zdvihnut, ale to neznamena mimo povoleneho! Na pristroji, ktorym sa nastavuju svetla su farebne ledky a pri mojich svetlach svietili bu na oranzovo, alebo dokonca na cerveno, tzn. svietili dole a dokonca dovnutra. Tzn. nenechat sa v servise odradit a premerat! Mna tiez posielali prec, ale po premerani sklapli
  9. Svetla v servise nastavene. Svietili prilis nizko. Sice najprv na mna pozerali, ze co si vymyslam, ale ked ich skontrolovali, tak sa moj predpoklad potvrdil. Na stupnici boli svetla rozhasene aj vyskovo aj do stran Takze, komu sa zda ze svietia LED-ky moc nizko, tak sup do Skodofky. Btw. tak ako Xenony aj LED-ky sa daju nastavovat aj manualne. Nastavovanie podla zatazenia je o niecom inom. Omicron: ja som ich dal nastavit tak ako maju byt. Vyskusam a uvidim, vyssie ako maju byt by som nerad isiel. Led svetlo je dost intenzivne a bolo by to pre proti iduce auta neprijemne.
  10. To krátke svietenie na potkávačky som riešil v inom vlákne. A je to priam nebezpečné!!!!! V piatok som dal 450km po tme a bol som z nich nervozny jak pes. Dialkove sa nedali pouzivat stale a na potkavacky, hlavne lave svetlo som videl iba kusok pred seba. Tie svetla MUSIA byt zle nastavene, takto su zivotu nebezpecne!!!! Zajtra idem do servisu na kontrolu nastavenia svetiel.
  11. Ahoj,

    ake si daval vo finale podlozky do predu a do zadu? Kamarat ma o3 rs a chce si nechat poradit.

    Dik

    Juraj

  12. Ahoj,

     

    ake si daval vo finale podlozky do predu a do zadu? Kamarat ma o3 rs a chce si nechat poradit.

    Dik

    Juraj

  13. Ja som si care connect nekupil a tlacitko nemam.
×
×
  • Vytvořit nový...