podolak2 Vloženo 7. Prosinec 2011 Vloženo 7. Prosinec 2011 ahojte, jen se optám a ujistim jestli nebude žadnej problem dat na octavii II alu kola trifid - origo škoda( superb) 7,5J 17" ET49, původně jsem měl pegasusy 7J 17" ET54. Citovat
Gumin Vloženo 7. Prosinec 2011 Vloženo 7. Prosinec 2011 Dej je tam! Sám je mám a bez problémů Citovat
Host 007 Vloženo 7. Prosinec 2011 Vloženo 7. Prosinec 2011 Pasujou tam v pohodě, ale je tu pár problémů, který někdo řeší a někdo ne. Parametry Trifidů jsou jak si napsal 7,5J 17" ET49 a ve velkým techničáku máš podle mě zapsaný jenom parametry Pegasů nebo Pallasů což jsou 7J 17" ET54. Takže s tím na STK neprojdeš bez přehození kol, který mají podle VTP správný parametry nebo přes známého. A další a pro mě dost zásadní problém je v případě nehody, když pojišťovna zjistí, že ten rozměr Trifidů nemáš ve VTP, tak se bude chtít vyhnout plnění škody a máš smůlu. Takže jestli tohle všechno co jsem vypsal neřešíš, tak si je tam klidně dej, to jsou moje rady a názory. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.