Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Petros: standardní trasa po dálnicích Slovensko - Maďarsko - Srbsko - Makedonie - Řecko. Cíl byl Leptokaria, kde jsme jeli za kámošem a tam jsme necelé 3týdny pobývali výlety se moc nekonali, s malou jsme si chtěli užít co nejvíce slunce a né ježdění v autě toho jsme měli po 16hodinách až nad hlavu :D. Takže max. výlet na Olymp a ten jsme si ještě zpestřili jízdou podél pohoří Olympu cca 50km terénem, jako zážitek to bylo super adrenalinu až nad hlavu strachu o posádku, ale vše nakonec úspěšně zakončeno klesáním z 1200 m.n.m. na 43 m.n.m. (Leptokaria). Cesta byla fakt adrenalin čekal jsem kde někde v tom klesání necháme přední nárazník ale vše v pohodě akorát zástěrky pořád někde šudlily šotolinu :lol

Vloženo (editace)

Jakub no zatím to kleslo spíše je to tím delším výjezdem do Řecka kde byla spotřeba tam bez klimy 5,2 a zpátky s klimou jsme to jeli za 5,7 místy i 160km/h, nové kola teprve budu nasazovat tak pak jsme zvědav o kolik to poletí dolů na těch nových EcoContactech 5 od Continentalu a hlavně 195 oproti 205 a lehčí ALU kola. No střechu jsem viděl idelální a elegantní ! Já do vozu taky už nic víc dávat nebudu kola, mlhovky, maska jsou maximum. Za chvilku mě čeká 30tis. a zatím bez jediného problému ťuk ťuk :kol-47:

Jo a ještě ty zadní světla ty mi tam designově nesedí tmavé auto a stříbrný lem :D

Editováno: , autor: KoNG
Vloženo (editace)

Díky za pochvalu. Tak ta tvá rooso mi k tomu autu taky sedí včetně střechy v perleti.S těma světlama máš pravdu,ale ber jak by černý lem vypadal na jiných barvách. Předpokládám že to jenom přelepíš, žádná tuning světla. Masku(tu ještě možná udělám) mi bude asi lepit ten co mi dělal tu střechu a nechám podlepit madla klik ať se nedrápe barva pod klikama jak vepředu tak vzadu.Chceš-li kontakt dám.Je z Držovic.

A k té spotřebě. To je hezký výsledek i na to že 205ky.

A co tak někde splknout?

Editováno: , autor: Jakub Nabel
Vloženo (editace)

tak kolesa jsou na vozidle pocitově je to tak jak jsem byl zvyklý ty 16" byli na mě i rodinu moc tvrdé. Jinak kolečka se mi celkem libí jenom mám strach abych je někde "nepokřtil" o obrubník jelikož střed je celkem vyboulený., ale zase to takto vypadá líp než na utopeným disku. Ale konečně je to barevně sladěný ještě pořešit natření třmenů nějakou barvičkou aby to dodalo šmrnc ;)

Vloženo (editace)

takže zbývá "doladit" :lol

-přední mlhovky /monte carlo/

- zadní světla /ztmavení stříbrné linie/

- přední maska /buď monte carlo nebo folie uvidíme co bude levnější/

Vloženo (editace)

a navíc si to udělám doma sám ;) spíše mi zjisti kolik by stála ta přední maska do černa spodek i vrch

1560 stojí origo nové díly s myslím, že ten polep vyjde dráž výhodou bude mít maximálně v tom, že se nebude muset nic z auta sundávat :)

Vloženo

tak první kilometry s novými Continentali ECO 5 a mohu říct, že jsou krásně tiché, a spotřeba po prvních 500km je o 0,5l dole a to zatím s nezajetými pneumatikami

Vloženo

Jenom dotaz. Co se týká toho hluku od pneumatik, je to velký rozdíl oproti těm 16" co jsi tam měl předtím? Nebo je to co se hluku týká tak nastejno? Já právě uvažuju že dám na léto (příští) taky 15" ale 185 55. Letos bych si je rád nechal zapsat do TP, protože v tomto rozměru tam mám jen zimní....

Vloženo (editace)

ano, je to dost velký rozdíl. řekl bych že teď neslyším nic kromě aerodynamického hluku ;) navíc to rychleji akceleruje a hlavně to není tak tvrdé. K tomu zřejmě přispěli i podstatně lehčí ALU kola :D

• o 2 týdny později...
Vloženo

servis 30tis

inspekční servis 792kč

olej SHELL HELIX DIESEL AV 5W-30 4,8l - 2870kč

filtr 245kč

kroužek 4kč

suma 4722

Autohlaváček Olomouc

když si vezmu že olej seženu 5L za cca 800kč tak tomu říkám slušně si namazat kapsu :wacko:

Vloženo (editace)

ne to jsem zatím neřešil ;)

jinak včerejší motání 57km s klimou manželka a malá ;) a průměr 4,8/100km prostě krása !

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...