Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

dopasování byla pohoda ;) musel jsem si s tím pohrát ale dalo se to nic extrémního

voice cihlu neřeším účel to splnilo a nic jiného se nedělá ;) a na moji nohu potřebuji řádnou cihlu :lol

Upraveno od KoNG

KonG v zimě díky nohám ušetří za lyže :kol-46: . To já utratím za něj.

Takze moje 47 lopata se ram vleze :D vidim dalsi investici :D

• Autor

jakub: lol

jozzi: no když se tam vleze 48-49 tak tvoje se vleze bez problémů :D

• 2 týdny později...
  • Autor

tak menší úpravy narychlo mobilem v tom hicu :D

Upraveno od KoNG

To sooo korva laufe..

• Autor

no ještě to chce doladit dělal jsem to narychlo v tom pařáku kolem 12hod. a teklo ze měn jako z vola tak jsem to jenom uchytil a šel na pivo :D

si daval koncovku nebo cely vyfuk ??

• Autor

koncovku výfuk se mi do toho investovat nechtělo když je ještě v perfektním stavu :D

• Autor

díky saze hoří fajn dokonce klesáme se spotřebou k 5l/100 za což nejezdil ani můj předchozí povoz Peugeot 206 :D

• 4 týdny později...
  • Autor

post-36058-0-49209900-1347819426_thumb.jtaková menší předpříprava : lol

post-36058-0-10717900-1347819449_thumb.j výsledek

a pokračování příště :D aneb doděláváme senzor deště

jinak jsem objednal Q5 CREE LED tak se bude trochu testovat ;) (zpátečky, denní svícení)

Upraveno od KoNG

Parádní roomster...barvu sem viděl na živo na OII a vypadala moc pěkně...až ďábelsky tmavě ;) Jen koncovka pěkná ale není na auto až moc sportovní? Pak dej vědět jak si dopadl z CREE LED do zpátečky, pokud by to mělo úspěch, přemýšlel bych o něčem takovém na svoji FII, tam mám jen jednu zpátečku a docela by se to hodilo...halogen do nárazníku přidělávat nechci :D;)

• Autor

Tím narážíš na to že Roomster nemůže být sportovní? :)))) řeknu to asi tak 1700 za originál se mi vážně dávat nechtělo a navíc to nejsou 2 samostatné laufy jak jsem chtěl já a tudíž to dopadlo touhle asi o 1/3 levnější variantou :D

Na ty led jsem sám zvědav ;)

V reálo te laufe vepadajó jinak

• Autor

tož baže jo :D

Šak borci,já su taky z Moravy,kósek od Brna. :kol-28: A to je asi tak všechno co umím. :rolleyes: Ale ta první věta je pravdivá. :kol-35:

Syncy tož jak to tu čtu , tak samej Brňak , jo je z okoli Ostrawy ;) to tak mimo misu :D ale laufy fajne jak cyp ;)

tak na ty do spatečky jsem hrozně zvědavej , furt mě trapi to jak to ty namazane hlavy v bolce v Fll vymysleli :(

• Autor

no naštěstí Room má dvě jedna mi na Fábce dost vadila :(

Tak tu druhou ti zavidim :D , poranu jak couvu z garaže to je o zuby , už to skoro nepřežil jeden ježek a dva sousedi :D

...hanácke, trocho...

originálně su z Valach...

v reálu ty výfučiska vypadajů ináč...

K tématu LED. Jednou mne bralo cukání dát za spodní hranu nárazníku normální obdélníkové denní led světla. Zkoušel jsem to "jen" přiložit a zapojit externě na baterku a vykoumal jsem místo kde to nebylo skoro vidět a podsvítilo to "stín" u kol co vzniká od couvaček a zároveň to přisvítilo k couvačkám....

Nakonec to bylo smeteno ze stolu dokud se nerozhodnu jest-li nepůjde z domu a dokud je záruka.

Upraveno od Jakub Nabel

to ja už přemyšlel nad nejakyma bodovkama do zadniho okna , určitě to nějak vyřešim , ještě jsem měl sto huti kopit druhe z anglana :D ,ale kam zas prsknout hmlovku :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.