Srpen 6, 201213 r Autor dopasování byla pohoda musel jsem si s tím pohrát ale dalo se to nic extrémního voice cihlu neřeším účel to splnilo a nic jiného se nedělá a na moji nohu potřebuji řádnou cihlu : Upraveno Srpen 6, 201213 r od KoNG
Srpen 19, 201213 r Autor tak menší úpravy narychlo mobilem v tom hicu Upraveno Červenec 15, 201312 r od KoNG
Srpen 19, 201213 r Autor no ještě to chce doladit dělal jsem to narychlo v tom pařáku kolem 12hod. a teklo ze měn jako z vola tak jsem to jenom uchytil a šel na pivo
Srpen 20, 201213 r Autor koncovku výfuk se mi do toho investovat nechtělo když je ještě v perfektním stavu
Srpen 22, 201213 r Autor díky saze hoří fajn dokonce klesáme se spotřebou k 5l/100 za což nejezdil ani můj předchozí povoz Peugeot 206
Září 16, 201212 r Autor taková menší předpříprava : výsledek a pokračování příště aneb doděláváme senzor deště jinak jsem objednal Q5 CREE LED tak se bude trochu testovat (zpátečky, denní svícení) Upraveno Září 17, 201212 r od KoNG
Září 18, 201212 r Parádní roomster...barvu sem viděl na živo na OII a vypadala moc pěkně...až ďábelsky tmavě Jen koncovka pěkná ale není na auto až moc sportovní? Pak dej vědět jak si dopadl z CREE LED do zpátečky, pokud by to mělo úspěch, přemýšlel bych o něčem takovém na svoji FII, tam mám jen jednu zpátečku a docela by se to hodilo...halogen do nárazníku přidělávat nechci
Září 18, 201212 r Autor Tím narážíš na to že Roomster nemůže být sportovní? ))) řeknu to asi tak 1700 za originál se mi vážně dávat nechtělo a navíc to nejsou 2 samostatné laufy jak jsem chtěl já a tudíž to dopadlo touhle asi o 1/3 levnější variantou Na ty led jsem sám zvědav
Září 18, 201212 r Šak borci,já su taky z Moravy,kósek od Brna. A to je asi tak všechno co umím. Ale ta první věta je pravdivá.
Září 18, 201212 r Syncy tož jak to tu čtu , tak samej Brňak , jo je z okoli Ostrawy to tak mimo misu ale laufy fajne jak cyp
Září 18, 201212 r Autor tak ledky jsem bral tyhle pro doplnění informací : zpátečky http://www.ebay.com/itm/130655531363? denní svícení http://www.ebay.com/itm/180963922835? BTW: Jozzi Prostějov není Brno to je "dědina" mezi, takový nevýznamný místo když jedež z OVA do Brna Upraveno Září 18, 201212 r od KoNG
Září 18, 201212 r tak na ty do spatečky jsem hrozně zvědavej , furt mě trapi to jak to ty namazane hlavy v bolce v Fll vymysleli
Září 18, 201212 r Tak tu druhou ti zavidim , poranu jak couvu z garaže to je o zuby , už to skoro nepřežil jeden ježek a dva sousedi
Září 18, 201212 r ...hanácke, trocho... originálně su z Valach... v reálu ty výfučiska vypadajů ináč... K tématu LED. Jednou mne bralo cukání dát za spodní hranu nárazníku normální obdélníkové denní led světla. Zkoušel jsem to "jen" přiložit a zapojit externě na baterku a vykoumal jsem místo kde to nebylo skoro vidět a podsvítilo to "stín" u kol co vzniká od couvaček a zároveň to přisvítilo k couvačkám.... Nakonec to bylo smeteno ze stolu dokud se nerozhodnu jest-li nepůjde z domu a dokud je záruka. Upraveno Září 18, 201212 r od Jakub Nabel
Září 18, 201212 r to ja už přemyšlel nad nejakyma bodovkama do zadniho okna , určitě to nějak vyřešim , ještě jsem měl sto huti kopit druhe z anglana ,ale kam zas prsknout hmlovku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.