Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

dopasování byla pohoda ;) musel jsem si s tím pohrát ale dalo se to nic extrémního

voice cihlu neřeším účel to splnilo a nic jiného se nedělá ;) a na moji nohu potřebuji řádnou cihlu :lol

Editováno: , autor: KoNG
  • o 2 týdny později...
Vloženo

no ještě to chce doladit dělal jsem to narychlo v tom pařáku kolem 12hod. a teklo ze měn jako z vola tak jsem to jenom uchytil a šel na pivo :D

• o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

post-36058-0-49209900-1347819426_thumb.jtaková menší předpříprava : lol

post-36058-0-10717900-1347819449_thumb.j výsledek

a pokračování příště :D aneb doděláváme senzor deště

jinak jsem objednal Q5 CREE LED tak se bude trochu testovat ;) (zpátečky, denní svícení)

Editováno: , autor: KoNG
Vloženo

Parádní roomster...barvu sem viděl na živo na OII a vypadala moc pěkně...až ďábelsky tmavě ;) Jen koncovka pěkná ale není na auto až moc sportovní? Pak dej vědět jak si dopadl z CREE LED do zpátečky, pokud by to mělo úspěch, přemýšlel bych o něčem takovém na svoji FII, tam mám jen jednu zpátečku a docela by se to hodilo...halogen do nárazníku přidělávat nechci :D;)

Vloženo

Tím narážíš na to že Roomster nemůže být sportovní? :)))) řeknu to asi tak 1700 za originál se mi vážně dávat nechtělo a navíc to nejsou 2 samostatné laufy jak jsem chtěl já a tudíž to dopadlo touhle asi o 1/3 levnější variantou :D

Na ty led jsem sám zvědav ;)

Vloženo (editace)

...hanácke, trocho...

originálně su z Valach...

v reálu ty výfučiska vypadajů ináč...

K tématu LED. Jednou mne bralo cukání dát za spodní hranu nárazníku normální obdélníkové denní led světla. Zkoušel jsem to "jen" přiložit a zapojit externě na baterku a vykoumal jsem místo kde to nebylo skoro vidět a podsvítilo to "stín" u kol co vzniká od couvaček a zároveň to přisvítilo k couvačkám....

Nakonec to bylo smeteno ze stolu dokud se nerozhodnu jest-li nepůjde z domu a dokud je záruka.

Editováno: , autor: Jakub Nabel
Vloženo

to ja už přemyšlel nad nejakyma bodovkama do zadniho okna , určitě to nějak vyřešim , ještě jsem měl sto huti kopit druhe z anglana :D ,ale kam zas prsknout hmlovku :(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...