Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

dopasování byla pohoda ;) musel jsem si s tím pohrát ale dalo se to nic extrémního

voice cihlu neřeším účel to splnilo a nic jiného se nedělá ;) a na moji nohu potřebuji řádnou cihlu :lol

Upraveno od KoNG

KonG v zimě díky nohám ušetří za lyže :kol-46: . To já utratím za něj.

Takze moje 47 lopata se ram vleze :D vidim dalsi investici :D

• Autor

jakub: lol

jozzi: no když se tam vleze 48-49 tak tvoje se vleze bez problémů :D

• 2 týdny později...
  • Autor

tak menší úpravy narychlo mobilem v tom hicu :D

Upraveno od KoNG

To sooo korva laufe..

• Autor

no ještě to chce doladit dělal jsem to narychlo v tom pařáku kolem 12hod. a teklo ze měn jako z vola tak jsem to jenom uchytil a šel na pivo :D

si daval koncovku nebo cely vyfuk ??

• Autor

koncovku výfuk se mi do toho investovat nechtělo když je ještě v perfektním stavu :D

• Autor

díky saze hoří fajn dokonce klesáme se spotřebou k 5l/100 za což nejezdil ani můj předchozí povoz Peugeot 206 :D

• 4 týdny později...
  • Autor

post-36058-0-49209900-1347819426_thumb.jtaková menší předpříprava : lol

post-36058-0-10717900-1347819449_thumb.j výsledek

a pokračování příště :D aneb doděláváme senzor deště

jinak jsem objednal Q5 CREE LED tak se bude trochu testovat ;) (zpátečky, denní svícení)

Upraveno od KoNG

Parádní roomster...barvu sem viděl na živo na OII a vypadala moc pěkně...až ďábelsky tmavě ;) Jen koncovka pěkná ale není na auto až moc sportovní? Pak dej vědět jak si dopadl z CREE LED do zpátečky, pokud by to mělo úspěch, přemýšlel bych o něčem takovém na svoji FII, tam mám jen jednu zpátečku a docela by se to hodilo...halogen do nárazníku přidělávat nechci :D;)

• Autor

Tím narážíš na to že Roomster nemůže být sportovní? :)))) řeknu to asi tak 1700 za originál se mi vážně dávat nechtělo a navíc to nejsou 2 samostatné laufy jak jsem chtěl já a tudíž to dopadlo touhle asi o 1/3 levnější variantou :D

Na ty led jsem sám zvědav ;)

V reálo te laufe vepadajó jinak

• Autor

tož baže jo :D

Šak borci,já su taky z Moravy,kósek od Brna. :kol-28: A to je asi tak všechno co umím. :rolleyes: Ale ta první věta je pravdivá. :kol-35:

Syncy tož jak to tu čtu , tak samej Brňak , jo je z okoli Ostrawy ;) to tak mimo misu :D ale laufy fajne jak cyp ;)

tak na ty do spatečky jsem hrozně zvědavej , furt mě trapi to jak to ty namazane hlavy v bolce v Fll vymysleli :(

• Autor

no naštěstí Room má dvě jedna mi na Fábce dost vadila :(

Tak tu druhou ti zavidim :D , poranu jak couvu z garaže to je o zuby , už to skoro nepřežil jeden ježek a dva sousedi :D

...hanácke, trocho...

originálně su z Valach...

v reálu ty výfučiska vypadajů ináč...

K tématu LED. Jednou mne bralo cukání dát za spodní hranu nárazníku normální obdélníkové denní led světla. Zkoušel jsem to "jen" přiložit a zapojit externě na baterku a vykoumal jsem místo kde to nebylo skoro vidět a podsvítilo to "stín" u kol co vzniká od couvaček a zároveň to přisvítilo k couvačkám....

Nakonec to bylo smeteno ze stolu dokud se nerozhodnu jest-li nepůjde z domu a dokud je záruka.

Upraveno od Jakub Nabel

to ja už přemyšlel nad nejakyma bodovkama do zadniho okna , určitě to nějak vyřešim , ještě jsem měl sto huti kopit druhe z anglana :D ,ale kam zas prsknout hmlovku :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.