Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Neboj, já jedu dneska taky přezouvat. "Su kamoš-držím basu"

• Autor

No naštěstí cesta v pohodě sucho. No tak pak se musíme domluvit na to kafe ;)

Přezuto, pneu Bravuris. Měněna jen přední náprava, zadek to s dloubáním v nose zvládne, i když ty měněné by to na hranici použitelnosti ještě  taky udělaly. Ovšem díky tomu, že mám v plánu Chorvatsko tam se mi nechce se dohadovat na nějakém milimetru na vzorku  při případné kontrole s policajtem.

Upraveno od Jakub Nabel

Včera som bol na autosalone v Brne...išiel som po starej ceste, nie po dialnici.Chlapci poviem vám mať prezuté tak si z tých kolies môžem hneď spraviť pred barák kvetináče a ne obuť to na auto.Najviac ma zabili značky typu HAVARIJNI STAV VOZOVKY :kol-28:

Síce jazdím Bratislavu ale rešpek pre Vás čo majú nižší profil ako 55 :kol-142:

• Autor

to byl taky jeden ze dvouch důvodů proč jsem upustil od 45 profilu ;)

Včera som bol na autosalone v Brne...išiel som po starej ceste, nie po dialnici.Chlapci poviem vám mať prezuté tak si z tých kolies môžem hneď spraviť pred barák kvetináče a ne obuť to na auto.Najviac ma zabili značky typu HAVARIJNI STAV VOZOVKY :kol-28:

Síce jazdím Bratislavu ale rešpek pre Vás čo majú nižší profil ako 55 :kol-142:

To víš, cedule stojí 1500, oprava by stála 1,5mil a tak jsou v klidu, když to rozmydlíš tak jsi nepřizpůsobil rychlost vozidla stavu a povaze vozovky. :kol-46:  :kol-46:

• Autor

no dneska už se to dá řešit na polici jako poškození vozu ? teda alespoň jsem někde o tom četl článek tak nevím otázka je článek a praxe :lol::'>

Upraveno od KoNG

Dali ceduli, upozornili. I kdyby byla "špatně čitelná" jsi povinný jí respektovat. Tak to bylo na profesáku. Jinak bys tu ceduli musel najít a buď s ní fláknout hodně daleko(nevím jak jsi na tom byl v hodu diskem) a nebo vyloženě někam schovat.

• Autor

vidím že znáš moje praktiky :D 

Právě, že Tě znám...

• Autor

dneska jsem jel od brodka po staré, díky uzavírce R46 a ty díry to je hnus. Je jich teda na trase do Prostějova celkem dost! To aby člověk jezdil krokem po takových silnicích. Jinak na R46 začínají uzavírky takže se obrníme trpělivostí a nastudujeme boční cesty v případě zácpy  :kol-28:

Ja jsem rad že se te opravy chytli , dyt to  bylo horši jak silnice v polsku :D 

• Autor

no je potřeba specifikovat o co jde nejde o opravu povrchu, ale jde o opravu nájezdu u Brodka u Prostějova respektive rozšíření sjížděcího a přípojného pruhu pochybuji, že se bude něco dít s povrchem vozovky kromě známého látaní děr :kol-44:

Brodecké sjezdy a nájezdy, včetně Drysičáku a Vyškova jsou brutus a co mám kuloární drby, tak i po úpravě sjezdů vč. toho v Olšanech, tak  maximálka nepřeleze 110 díky poloměrům zatáček zrovna u Olšan a estakády a na úseku Ol- Vy bude jezdit permanetně měřící vozidlo PČR.

Upraveno od Jakub Nabel

• Autor

to tam jezdí pořád a v několika podáních nejenom nový pašíci  :kol-31:

No vidíš na uzavírku z PV - Olšany jsem zapomněl tam se má taky letos dělat povrch :( no čekají nás příjemné letní cesty z Prostějova směr BR nebo OL :kol-149:

Upraveno od KoNG

• Autor

dobrou zprávou je, že se frézuje povrch sic jen nějakých 10cm. Snad to bude kvalitně udělané a nebudou tam hned koleje :)

• Autor

vřele doporučuji Continentali ECO 5 spotřeba je ještě menší než na zimních 185/55 na stejné trase ;) vydím že to byl krok správným směrem jak ušetřit nějaké ty kačáky místo obezních 205/45 :kol-138: 

Upraveno od KoNG

Jsem se tak nenápadně mrknul na tvoje spotřeby na spritmonitor a spotřeby máš parádní  :kol-47: ... Já to teď asi zadrbal s těma 205/45, když jsem je dal na léto  :disgust:...

• Autor

taky jsem si tím prošel než jsem zvolil ten správný pro mě eko rozměr ;)

Jak jsou na tom ty pneu z hlučností? Jsou tvrdší? Taky se mi líbí.

• Autor

hluk oproti dunlopum sport, bridgestone turanza  co jsem měl možnost odtestovat naprosto minimální ;)

Upraveno od KoNG

Tak to je dobrá zpráva já mám tet ty Dunlop sport a to se fakt nedá.......Dobrý tip na ty ECO5.

• Autor

jo dunlopy a ty turanzy to byl fakt extrém taky jsem je jezdil tak vím o čem to je :) a teď to je opravdu tichoučké

no mně zase třeba přišly Continentalky Conti Premium Contact 2 hlučnější oproti Bridgestone Turanza

• Autor

dnešní pokus o eko jízdu na trase Brno Centrum -----> Prostějov Centrum, bohužel od Vyškova na mokré vozovce

post-36058-0-54010600-1366743523_thumb.j

post-36058-0-52731100-1366743531_thumb.j

post-36058-0-27768500-1366743537_thumb.j

tempomatových 100km/h

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.