Duben 8, 201312 r Přezuto, pneu Bravuris. Měněna jen přední náprava, zadek to s dloubáním v nose zvládne, i když ty měněné by to na hranici použitelnosti ještě taky udělaly. Ovšem díky tomu, že mám v plánu Chorvatsko tam se mi nechce se dohadovat na nějakém milimetru na vzorku při případné kontrole s policajtem. Upraveno Duben 8, 201312 r od Jakub Nabel
Duben 8, 201312 r Včera som bol na autosalone v Brne...išiel som po starej ceste, nie po dialnici.Chlapci poviem vám mať prezuté tak si z tých kolies môžem hneď spraviť pred barák kvetináče a ne obuť to na auto.Najviac ma zabili značky typu HAVARIJNI STAV VOZOVKY Síce jazdím Bratislavu ale rešpek pre Vás čo majú nižší profil ako 55
Duben 8, 201312 r Včera som bol na autosalone v Brne...išiel som po starej ceste, nie po dialnici.Chlapci poviem vám mať prezuté tak si z tých kolies môžem hneď spraviť pred barák kvetináče a ne obuť to na auto.Najviac ma zabili značky typu HAVARIJNI STAV VOZOVKY Síce jazdím Bratislavu ale rešpek pre Vás čo majú nižší profil ako 55 To víš, cedule stojí 1500, oprava by stála 1,5mil a tak jsou v klidu, když to rozmydlíš tak jsi nepřizpůsobil rychlost vozidla stavu a povaze vozovky.
Duben 8, 201312 r Autor no dneska už se to dá řešit na polici jako poškození vozu ? teda alespoň jsem někde o tom četl článek tak nevím otázka je článek a praxe :'> Upraveno Duben 8, 201312 r od KoNG
Duben 8, 201312 r Dali ceduli, upozornili. I kdyby byla "špatně čitelná" jsi povinný jí respektovat. Tak to bylo na profesáku. Jinak bys tu ceduli musel najít a buď s ní fláknout hodně daleko(nevím jak jsi na tom byl v hodu diskem) a nebo vyloženě někam schovat.
Duben 8, 201312 r Autor dneska jsem jel od brodka po staré, díky uzavírce R46 a ty díry to je hnus. Je jich teda na trase do Prostějova celkem dost! To aby člověk jezdil krokem po takových silnicích. Jinak na R46 začínají uzavírky takže se obrníme trpělivostí a nastudujeme boční cesty v případě zácpy
Duben 8, 201312 r Autor no je potřeba specifikovat o co jde nejde o opravu povrchu, ale jde o opravu nájezdu u Brodka u Prostějova respektive rozšíření sjížděcího a přípojného pruhu pochybuji, že se bude něco dít s povrchem vozovky kromě známého látaní děr
Duben 8, 201312 r Brodecké sjezdy a nájezdy, včetně Drysičáku a Vyškova jsou brutus a co mám kuloární drby, tak i po úpravě sjezdů vč. toho v Olšanech, tak maximálka nepřeleze 110 díky poloměrům zatáček zrovna u Olšan a estakády a na úseku Ol- Vy bude jezdit permanetně měřící vozidlo PČR. Upraveno Duben 8, 201312 r od Jakub Nabel
Duben 8, 201312 r Autor to tam jezdí pořád a v několika podáních nejenom nový pašíci No vidíš na uzavírku z PV - Olšany jsem zapomněl tam se má taky letos dělat povrch no čekají nás příjemné letní cesty z Prostějova směr BR nebo OL Upraveno Duben 8, 201312 r od KoNG
Duben 16, 201312 r Autor dobrou zprávou je, že se frézuje povrch sic jen nějakých 10cm. Snad to bude kvalitně udělané a nebudou tam hned koleje
Duben 18, 201312 r Autor vřele doporučuji Continentali ECO 5 spotřeba je ještě menší než na zimních 185/55 na stejné trase vydím že to byl krok správným směrem jak ušetřit nějaké ty kačáky místo obezních 205/45 Upraveno Duben 18, 201312 r od KoNG
Duben 18, 201312 r Jsem se tak nenápadně mrknul na tvoje spotřeby na spritmonitor a spotřeby máš parádní ... Já to teď asi zadrbal s těma 205/45, když jsem je dal na léto ...
Duben 19, 201312 r Autor hluk oproti dunlopum sport, bridgestone turanza co jsem měl možnost odtestovat naprosto minimální Upraveno Duben 19, 201312 r od KoNG
Duben 19, 201312 r Tak to je dobrá zpráva já mám tet ty Dunlop sport a to se fakt nedá.......Dobrý tip na ty ECO5.
Duben 19, 201312 r Autor jo dunlopy a ty turanzy to byl fakt extrém taky jsem je jezdil tak vím o čem to je a teď to je opravdu tichoučké
Duben 19, 201312 r no mně zase třeba přišly Continentalky Conti Premium Contact 2 hlučnější oproti Bridgestone Turanza
Duben 23, 201312 r Autor dnešní pokus o eko jízdu na trase Brno Centrum -----> Prostějov Centrum, bohužel od Vyškova na mokré vozovce tempomatových 100km/h
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.