Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Přezuto, pneu Bravuris. Měněna jen přední náprava, zadek to s dloubáním v nose zvládne, i když ty měněné by to na hranici použitelnosti ještě  taky udělaly. Ovšem díky tomu, že mám v plánu Chorvatsko tam se mi nechce se dohadovat na nějakém milimetru na vzorku  při případné kontrole s policajtem.

Editováno: , autor: Jakub Nabel
Vloženo

Včera som bol na autosalone v Brne...išiel som po starej ceste, nie po dialnici.Chlapci poviem vám mať prezuté tak si z tých kolies môžem hneď spraviť pred barák kvetináče a ne obuť to na auto.Najviac ma zabili značky typu HAVARIJNI STAV VOZOVKY :kol-28:

Síce jazdím Bratislavu ale rešpek pre Vás čo majú nižší profil ako 55 :kol-142:

Vloženo

Včera som bol na autosalone v Brne...išiel som po starej ceste, nie po dialnici.Chlapci poviem vám mať prezuté tak si z tých kolies môžem hneď spraviť pred barák kvetináče a ne obuť to na auto.Najviac ma zabili značky typu HAVARIJNI STAV VOZOVKY :kol-28:

Síce jazdím Bratislavu ale rešpek pre Vás čo majú nižší profil ako 55 :kol-142:

To víš, cedule stojí 1500, oprava by stála 1,5mil a tak jsou v klidu, když to rozmydlíš tak jsi nepřizpůsobil rychlost vozidla stavu a povaze vozovky. :kol-46:  :kol-46:

Vloženo (editace)

no dneska už se to dá řešit na polici jako poškození vozu ? teda alespoň jsem někde o tom četl článek tak nevím otázka je článek a praxe :lol::'>

Editováno: , autor: KoNG
Vloženo

Dali ceduli, upozornili. I kdyby byla "špatně čitelná" jsi povinný jí respektovat. Tak to bylo na profesáku. Jinak bys tu ceduli musel najít a buď s ní fláknout hodně daleko(nevím jak jsi na tom byl v hodu diskem) a nebo vyloženě někam schovat.

Vloženo

dneska jsem jel od brodka po staré, díky uzavírce R46 a ty díry to je hnus. Je jich teda na trase do Prostějova celkem dost! To aby člověk jezdil krokem po takových silnicích. Jinak na R46 začínají uzavírky takže se obrníme trpělivostí a nastudujeme boční cesty v případě zácpy  :kol-28:

Vloženo

no je potřeba specifikovat o co jde nejde o opravu povrchu, ale jde o opravu nájezdu u Brodka u Prostějova respektive rozšíření sjížděcího a přípojného pruhu pochybuji, že se bude něco dít s povrchem vozovky kromě známého látaní děr :kol-44:

Vloženo (editace)

Brodecké sjezdy a nájezdy, včetně Drysičáku a Vyškova jsou brutus a co mám kuloární drby, tak i po úpravě sjezdů vč. toho v Olšanech, tak  maximálka nepřeleze 110 díky poloměrům zatáček zrovna u Olšan a estakády a na úseku Ol- Vy bude jezdit permanetně měřící vozidlo PČR.

Editováno: , autor: Jakub Nabel
Vloženo (editace)

to tam jezdí pořád a v několika podáních nejenom nový pašíci  :kol-31:

No vidíš na uzavírku z PV - Olšany jsem zapomněl tam se má taky letos dělat povrch :( no čekají nás příjemné letní cesty z Prostějova směr BR nebo OL :kol-149:

Vloženo (editace)

vřele doporučuji Continentali ECO 5 spotřeba je ještě menší než na zimních 185/55 na stejné trase ;) vydím že to byl krok správným směrem jak ušetřit nějaké ty kačáky místo obezních 205/45 :kol-138: 

Vloženo

Jsem se tak nenápadně mrknul na tvoje spotřeby na spritmonitor a spotřeby máš parádní  :kol-47: ... Já to teď asi zadrbal s těma 205/45, když jsem je dal na léto  :disgust:...

Vloženo (editace)

hluk oproti dunlopum sport, bridgestone turanza  co jsem měl možnost odtestovat naprosto minimální ;)

Vloženo

dnešní pokus o eko jízdu na trase Brno Centrum -----> Prostějov Centrum, bohužel od Vyškova na mokré vozovce

post-36058-0-54010600-1366743523_thumb.j

post-36058-0-52731100-1366743531_thumb.j

post-36058-0-27768500-1366743537_thumb.j

tempomatových 100km/h

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...