KubinoPv Vloženo 8. Duben 2013 Vloženo 8. Duben 2013 Neboj, já jedu dneska taky přezouvat. "Su kamoš-držím basu" 1 Citovat
KoNG Vloženo 8. Duben 2013 Autor Vloženo 8. Duben 2013 No naštěstí cesta v pohodě sucho. No tak pak se musíme domluvit na to kafe Citovat
KubinoPv Vloženo 8. Duben 2013 Vloženo 8. Duben 2013 (editace) Přezuto, pneu Bravuris. Měněna jen přední náprava, zadek to s dloubáním v nose zvládne, i když ty měněné by to na hranici použitelnosti ještě taky udělaly. Ovšem díky tomu, že mám v plánu Chorvatsko tam se mi nechce se dohadovat na nějakém milimetru na vzorku při případné kontrole s policajtem. Editováno: 8. Duben 2013, autor: Jakub Nabel Citovat
Dominique Vloženo 8. Duben 2013 Vloženo 8. Duben 2013 Včera som bol na autosalone v Brne...išiel som po starej ceste, nie po dialnici.Chlapci poviem vám mať prezuté tak si z tých kolies môžem hneď spraviť pred barák kvetináče a ne obuť to na auto.Najviac ma zabili značky typu HAVARIJNI STAV VOZOVKY Síce jazdím Bratislavu ale rešpek pre Vás čo majú nižší profil ako 55 1 Citovat
KoNG Vloženo 8. Duben 2013 Autor Vloženo 8. Duben 2013 to byl taky jeden ze dvouch důvodů proč jsem upustil od 45 profilu 1 Citovat
KubinoPv Vloženo 8. Duben 2013 Vloženo 8. Duben 2013 Včera som bol na autosalone v Brne...išiel som po starej ceste, nie po dialnici.Chlapci poviem vám mať prezuté tak si z tých kolies môžem hneď spraviť pred barák kvetináče a ne obuť to na auto.Najviac ma zabili značky typu HAVARIJNI STAV VOZOVKY Síce jazdím Bratislavu ale rešpek pre Vás čo majú nižší profil ako 55 To víš, cedule stojí 1500, oprava by stála 1,5mil a tak jsou v klidu, když to rozmydlíš tak jsi nepřizpůsobil rychlost vozidla stavu a povaze vozovky. Citovat
KoNG Vloženo 8. Duben 2013 Autor Vloženo 8. Duben 2013 (editace) no dneska už se to dá řešit na polici jako poškození vozu ? teda alespoň jsem někde o tom četl článek tak nevím otázka je článek a praxe :'> Editováno: 8. Duben 2013, autor: KoNG Citovat
KubinoPv Vloženo 8. Duben 2013 Vloženo 8. Duben 2013 Dali ceduli, upozornili. I kdyby byla "špatně čitelná" jsi povinný jí respektovat. Tak to bylo na profesáku. Jinak bys tu ceduli musel najít a buď s ní fláknout hodně daleko(nevím jak jsi na tom byl v hodu diskem) a nebo vyloženě někam schovat. Citovat
KoNG Vloženo 8. Duben 2013 Autor Vloženo 8. Duben 2013 dneska jsem jel od brodka po staré, díky uzavírce R46 a ty díry to je hnus. Je jich teda na trase do Prostějova celkem dost! To aby člověk jezdil krokem po takových silnicích. Jinak na R46 začínají uzavírky takže se obrníme trpělivostí a nastudujeme boční cesty v případě zácpy Citovat
jozzi Vloženo 8. Duben 2013 Vloženo 8. Duben 2013 Ja jsem rad že se te opravy chytli , dyt to bylo horši jak silnice v polsku Citovat
KoNG Vloženo 8. Duben 2013 Autor Vloženo 8. Duben 2013 no je potřeba specifikovat o co jde nejde o opravu povrchu, ale jde o opravu nájezdu u Brodka u Prostějova respektive rozšíření sjížděcího a přípojného pruhu pochybuji, že se bude něco dít s povrchem vozovky kromě známého látaní děr Citovat
KubinoPv Vloženo 8. Duben 2013 Vloženo 8. Duben 2013 (editace) Brodecké sjezdy a nájezdy, včetně Drysičáku a Vyškova jsou brutus a co mám kuloární drby, tak i po úpravě sjezdů vč. toho v Olšanech, tak maximálka nepřeleze 110 díky poloměrům zatáček zrovna u Olšan a estakády a na úseku Ol- Vy bude jezdit permanetně měřící vozidlo PČR. Editováno: 8. Duben 2013, autor: Jakub Nabel Citovat
KoNG Vloženo 8. Duben 2013 Autor Vloženo 8. Duben 2013 (editace) to tam jezdí pořád a v několika podáních nejenom nový pašíci No vidíš na uzavírku z PV - Olšany jsem zapomněl tam se má taky letos dělat povrch no čekají nás příjemné letní cesty z Prostějova směr BR nebo OL Editováno: 8. Duben 2013, autor: KoNG Citovat
KoNG Vloženo 16. Duben 2013 Autor Vloženo 16. Duben 2013 dobrou zprávou je, že se frézuje povrch sic jen nějakých 10cm. Snad to bude kvalitně udělané a nebudou tam hned koleje Citovat
KoNG Vloženo 18. Duben 2013 Autor Vloženo 18. Duben 2013 (editace) vřele doporučuji Continentali ECO 5 spotřeba je ještě menší než na zimních 185/55 na stejné trase vydím že to byl krok správným směrem jak ušetřit nějaké ty kačáky místo obezních 205/45 Editováno: 18. Duben 2013, autor: KoNG Citovat
Galvi Vloženo 18. Duben 2013 Vloženo 18. Duben 2013 Jsem se tak nenápadně mrknul na tvoje spotřeby na spritmonitor a spotřeby máš parádní ... Já to teď asi zadrbal s těma 205/45, když jsem je dal na léto ... 1 Citovat
KoNG Vloženo 18. Duben 2013 Autor Vloženo 18. Duben 2013 taky jsem si tím prošel než jsem zvolil ten správný pro mě eko rozměr Citovat
Voice Vloženo 19. Duben 2013 Vloženo 19. Duben 2013 Jak jsou na tom ty pneu z hlučností? Jsou tvrdší? Taky se mi líbí. Citovat
KoNG Vloženo 19. Duben 2013 Autor Vloženo 19. Duben 2013 (editace) hluk oproti dunlopum sport, bridgestone turanza co jsem měl možnost odtestovat naprosto minimální Editováno: 19. Duben 2013, autor: KoNG Citovat
Voice Vloženo 19. Duben 2013 Vloženo 19. Duben 2013 Tak to je dobrá zpráva já mám tet ty Dunlop sport a to se fakt nedá.......Dobrý tip na ty ECO5. Citovat
KoNG Vloženo 19. Duben 2013 Autor Vloženo 19. Duben 2013 jo dunlopy a ty turanzy to byl fakt extrém taky jsem je jezdil tak vím o čem to je a teď to je opravdu tichoučké 1 Citovat
HjM Vloženo 19. Duben 2013 Vloženo 19. Duben 2013 no mně zase třeba přišly Continentalky Conti Premium Contact 2 hlučnější oproti Bridgestone Turanza Citovat
KoNG Vloženo 23. Duben 2013 Autor Vloženo 23. Duben 2013 dnešní pokus o eko jízdu na trase Brno Centrum -----> Prostějov Centrum, bohužel od Vyškova na mokré vozovce tempomatových 100km/h 2 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.