gsx1000r Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 (editace) Zdravim.Potreboval bych poradit.Koupil jsem octavii pred tydnem a mam s ni problem.Tak asi prvni vec je ta,ze se samovolne zavira a otvira centralni zavirani dveri.Abych to trochu rozvedl,tak majitel koupil na posledni chvilku novej dil a to nastavovani zrcatek.Tedy zapojil jsem konektory a svete div se,zrcatka se ani nehnou,zato kdyz prepnu na zrcatko u ridice zacnou se dit veci s centralem :-D.Ale myslim,ze tam zakopanej pes nebude,protoze ta dioda ve dverich co by zrejme mela blikat neustale jen sviti.Takze to bude asi prvni problem.A zda se ze zavaznej,protoze mi to vybilo baterku.Teda za predpokladu,ze nemam odber jeste nekde jinde.Dalsi vec je startovani.Toci toci a nenaskoci.Puvodni majitel mi koupi nove zhavice,ale nevim jestli to bude tim.Je jedno jestli je motor studenej,nebo zahratej,proste toci dlouho aby motor naskocil.Baterka je nova.A zima tu neni.Ziji totiz ve Spanelsku a ted v zime jeste neklesla teplota pod 14stupnu v noci.Koukal jsem se na foru a nejsem z toho moc moudrej,protoze by to mohlo byt vsechno.Byvalej majitel ma autodilnu,ale spis nez auta by meli maximalne nafukovat pneumatiky.Tak Vam diky za napady a budu spolehat na nase sikovne ceske rucicky :-D EDIT: Tak nevim jestli jsem se nespletl a toto forum neni spise o chlubeni nez o radach a pomoci.Drive jsem mel japonce a forum bylo neuveritelny a kluci si pomahali navzajem.Tak snad se najde nekdo kdo by mi pomohl.A tem uz dopredu dekuji. Editováno: 11. Prosinec 2011, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.