chillike Vloženo 11. Prosinec 2011 Vloženo 11. Prosinec 2011 chlapi,stretol sa niekto počas jazdy so zvukom,ktr ide spod ľavej strany pristrojovky,ktr pripomína iskrenie?ako ked iskri elektrina.dnes sa mi to stalo niekolko krát a čo je horšie,pri každom tom "zaiskreni" aj cuklo auto.dal som dole aj kryt kde sú poistky,ci tam neiskri nieco,ale nič tam neiskri.po vianociach chcem ísť riešiť tie hlučne štarty.môže to byt niečo čo s tým súvisí? diky za postrehy. Citovat
chillike Vloženo 12. Prosinec 2011 Autor Vloženo 12. Prosinec 2011 nikto nič? hm,hmmm.dnes som bol v servise.zajtra tam nesiem auto a v stredu sa majú na neho pozrieť.aj na hlučne štarty.snáď im to tam zarachoti.ked nie,nechám si podpísať papier že som tam bol. Citovat
chillike Vloženo 13. Prosinec 2011 Autor Vloženo 13. Prosinec 2011 v servise to dnes napísal ako reklamáciu do škodovky tak som zvedavý čo mi zajtra zavolajú Citovat
KoNG Vloženo 14. Prosinec 2011 Vloženo 14. Prosinec 2011 no pravděpodobně budou muset sundat přístrojovku aby na to přišli může to být od relé ale nemusí Citovat
chillike Vloženo 14. Prosinec 2011 Autor Vloženo 14. Prosinec 2011 takže,dnes mi volali že mi idú meniť rozvody.že objednaju sadu a vymenia.dúfam že to stihnú do vianoc.vrrr.k tomu iskrivemu zvuku sa zatiaľ nevyjadrili. Citovat
chillike Vloženo 15. Prosinec 2011 Autor Vloženo 15. Prosinec 2011 porsche na dolnozemskej v ba Citovat
chillike Vloženo 16. Prosinec 2011 Autor Vloženo 16. Prosinec 2011 rozvody vymene.,zvuky iskrenia mam odsledovat lebo im sa to neprejavilo....takze jazdim dalej...mozno to suviselo nejak aj s rozvodmi takze sa zabili dve muchy jednou ranou....uvidime...ale mam dobry pocit ze mam aspon tie rozvody vymenene.... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.