kubackatomas Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 Druhá moja otázka je ohladom anteny na Skoda Octavia Combi, 4x4, 2001, tá anténa sa dá odmontovať? mne to nejde odkrútiť, je to tam na pevno? dá sa povoliť a zmenit jej polohu horizintalne, no odkrutit nejde, mám s ňou probém, treba ju vymeniť celú? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 Hej mám stejný problém. Odpadla mi ta špička antény( teda nevím absolutně jak ale budiš prostě tam není) a tak že to vyměním a co to točím, točím jak kretén a nic na konci zavitu jakoby byla pojistka proti zlodějum či co! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 (editace) Ano, je tam pojistka. A ne kvůliva zlodějům, ale jako, že je sklopná, tak aby když ji povolíš, Ti nevypadla. Použít jemné násilí a zároveň při točeni anténu vytahovat. Možná zkusit tim jemně kvedlat do stran. Editováno: 13. Prosinec 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Dneska se mi podařilo anténu vytáhnout a tak pro ostatní přikládám foto jak jen "hajzlík" na konci vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rollcut Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 Dá se někde tato anténa sehnat? Resp. jenom prut této antény Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.