Publikováno Prosinec 11, 201113 r Druhá moja otázka je ohladom anteny na Skoda Octavia Combi, 4x4, 2001, tá anténa sa dá odmontovať? mne to nejde odkrútiť, je to tam na pevno? dá sa povoliť a zmenit jej polohu horizintalne, no odkrutit nejde, mám s ňou probém, treba ju vymeniť celú?
Prosinec 12, 201113 r Hej mám stejný problém. Odpadla mi ta špička antény( teda nevím absolutně jak ale budiš prostě tam není) a tak že to vyměním a co to točím, točím jak kretén a nic na konci zavitu jakoby byla pojistka proti zlodějum či co!
Prosinec 13, 201113 r Ano, je tam pojistka. A ne kvůliva zlodějům, ale jako, že je sklopná, tak aby když ji povolíš, Ti nevypadla. Použít jemné násilí a zároveň při točeni anténu vytahovat. Možná zkusit tim jemně kvedlat do stran. Upraveno Prosinec 13, 201113 r od Wojnar
Březen 22, 201213 r Dneska se mi podařilo anténu vytáhnout a tak pro ostatní přikládám foto jak jen "hajzlík" na konci vypadá
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.