Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No já mám ereso a špuntíky mám na textilních koberečcích otáčecí tzn. nasadím kobereček na špuntík a špuntík pootočím. Jinak v ředu jsou přichycené k podlaze jak jsem již zmiňoval jako takový nacvakávácí klip a v zadu jsou do země zašroubované. Koupil jsem si přímo v prodejně škoda origo koberce a špunty mají jiný tvar hlavy a i dopředu i dozadu jsou na závit

Vloženo

To mas pravdepodobne "mišung" provedeni.

Ty otaceci hlavy byly pred nejakymi cca 3 roky nahrazeny temi za/nacvakavajicimi a ze zadnich koberecku odpadly uplne - tam textilni dostaly protiskluzovej povrch na spodni strane a je pravda, ze drzi na miste jak pribity i bez spuntu.

Vloženo

hlídej si bazar, dají se tam najít, já je koupil funglové za 500.... nebo aukro

ja mam ted na prodej jedny gumenny funglovky co jsem dostal k autu, jestli ma nekdo zajem tak za 500 je dam...

• o 8 let později...
Vloženo (editace)

Chtel bych poprosit cleny-nevite kdo zde prodava koberce do auta,vypadaji jako z plastvi a maji barevne lemovani-chtel bych s modrym lemem vrs-dekuji za pomoc 

post-52844-0-95673500-1443548006.jpg

Editováno: , autor: bobo

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...