Boco Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 Ahoj, viete niekto poradit kto ake su najlepsie gumene koberce na OII Combi FL? Nasiel to tieto 2: Gumarny Zubri: http://www.autobizni...od-r2008-15976/ Rigum: http://www.autobizni...d-r062004-7755/ Momentalne sa priklanam k tym od Rigumu (su cierne). Dik za nazory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camel69 Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 Zdravim, ja bych do gumovych nesel. Osobne pouzivam celorocne kvalitni textilni a jsem spokojen, me vydrzely cca 3 roky, pak jsem poridil nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 Do Octavie II Tour mi dali textilní koberce , které jsou u řdiče a spolujezdce na cvaklé na takových špuntech ( proti posuvu ) . Na zimu bych chtěl koupit gumové , ale asi tam kvůli těm špuntům nepůjdou co ? http://tuning.autodoplnky.cz/vany-kufr-rezaw-plast/vanicky-do-interieru-se-zvysenym-okrajem/gumove-vanicky-do-interieru-vozu-skoda-octavia-iii-s52766788 Tak co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 Špunty jsou buď vycvakávací (takové cvoky co jsou na bundách např.) a nebo je vyšroubuješ .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 Kup si original gumove rohoze a nemusis riesit problem zo spuntama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 Kup si original gumove rohoze a nemusis riesit problem zo spuntama. Kus gumy za 1200 ? až poslední možnost , zkusím golden czech hands Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 (editace) NECITUJ PREDOSLE PRISPEVKY!!! Original nova sada sa da kupit za 700kc. Editováno: 20. Prosinec 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Zustal bych u textilnich, nemusis resit co s vodou z roztateho snehu na gumovem koberci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Ale mám strach že sůl je rychle zničí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 To snad ne, když je občas vyklepeš, hlavně po zimě. A dřív ho stějně prošlapeš u řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Pánové jí si na OCtavku II koupil original a špunty byly jiné a měnit jsem je musel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 hlídej si bazar, dají se tam najít, já je koupil funglové za 500.... nebo aukro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Ja jsem dal na zimu misto textilnich kobercu originalni gumove a spunty sedi presne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 No já mám ereso a špuntíky mám na textilních koberečcích otáčecí tzn. nasadím kobereček na špuntík a špuntík pootočím. Jinak v ředu jsou přichycené k podlaze jak jsem již zmiňoval jako takový nacvakávácí klip a v zadu jsou do země zašroubované. Koupil jsem si přímo v prodejně škoda origo koberce a špunty mají jiný tvar hlavy a i dopředu i dozadu jsou na závit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 To mas pravdepodobne "mišung" provedeni. Ty otaceci hlavy byly pred nejakymi cca 3 roky nahrazeny temi za/nacvakavajicimi a ze zadnich koberecku odpadly uplne - tam textilni dostaly protiskluzovej povrch na spodni strane a je pravda, ze drzi na miste jak pribity i bez spuntu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 hlídej si bazar, dají se tam najít, já je koupil funglové za 500.... nebo aukro ja mam ted na prodej jedny gumenny funglovky co jsem dostal k autu, jestli ma nekdo zajem tak za 500 je dam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 (editace) Chtel bych poprosit cleny-nevite kdo zde prodava koberce do auta,vypadaji jako z plastvi a maji barevne lemovani-chtel bych s modrym lemem vrs-dekuji za pomoc Editováno: 5. Květen 2020, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.