adamkavala Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 Zdravim, hledam servis na opravu uniku chladici kapaliny. Mam podezreni na teseni nebo hlavu akorad nevim komu to hodit a kolik to muze stat. Diky predem za tipy a informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek88 Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 Myslim, ze tohle ti dokazi udelat v kazdem servise a cenu ti taky reknou predem vcelku presne, tesneni pod hlavou se asi musi udelat na kazdem motoru po nejake dobe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 No já jezdím do škodovky v Dubině, spokojenost, mám tam sice známýho jinak bych tam nejezdil, ale myslím že zas taková pálka by to bejt neměla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majklos003 Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 mě řekli cca 5000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.