_Denis_ Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Corner bych si nechal také líbit, vzhledem k nutnosti výměny spousty dílů na to však kašlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 _Denis_, pokud mas MR2008 tak by ti meli jit jen nakodovat, to uz si to nejak resil, nebo to e to nejde je zatim jen domnenka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 jestli se to rozlišuje dle data výroby, tak domněnka, ale jinak jsem četl o nějakém podvolantovém čidlu natočení, apod.. Nicméně pokud by to šlo nakódovat, docela rád bych toho využil spolu s tím denním svícením. PS: to panické brzdění jde také nakódovat? Jak to vypadá - při dupnutí na brzdu se spustí blinkry + začne brzdové světlo blikat (jako u BMW)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 podle me by to melo jit jen nakodovat jj, jde, panicke brzdeni ja mam jako dvojite blinkry - je to pri extremnim brzdeni, ze to rozblika (a myslim, ze se to da nastavit i na brzdove svetlo ale jistej si tim nejsem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 takové brzdění jsem naposled zažil ve čtvrtek, kdy jsem jel po prázdné, uzounké cestičce mezi poli na Olomoucku, kde byla na začátku zrezlá třicítka. Zlom nastal ve chvíli, kdy byla v cestě dlouhá vyhloubenina asi o 30cm. Vlítnout tam tou skoro předpisovou "stodvacítkou" kterou jsem jel, řešil bych spíše nový podvozek, než denní svícení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 (editace) Corner bych si nechal také líbit, vzhledem k nutnosti výměny spousty dílů na to však kašlu Já mám taky 2008 a všechno šlo v pohodě dokódovat bez nutnosti cokoliv měnit..chce to aby se ti na to někdo mrknul s pc.. Editováno: 12. Únor 2012, autor: Ataner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Jo? v noci mi to přijde jako dobrá funkce, pokud to jde jen překódovat, proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Jo? v noci mi to přijde jako dobrá funkce, pokud to jde jen překódovat, proč ne Tak v noci to je krasavec ..musí se ti na to někdo z okolí mrknout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 (editace) corner jde od modelu 08 nakodovat, nemusiš nic kupovat jina při panickým brzdění, pokud je decelarace na něaký hodnotě, tak se pustě nouzáky a rozblikaj brzdový,ale je to pedál na podlahu a myslím, že u 2008 to bude už z výroby, mám to na svý i služební z výroby Editováno: 12. Únor 2012, autor: kadlec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 @kadlec: tak to je možný, ale slyším prvně, že by to kdy OII měla z výroby - blinkry se mi spustí, zda vzadu bliká i brzdovka, to netuším.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smrczech Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 jeste bych se zeptal, ty denni na mlhovky (amerika) zvladne udelat nejaky zkusenejsi uzivatel VAGu nebo je na to treba nejaky "spesl patch" ci "spesl guru"? jo a fyzika mi moc nesla, ale kdyz bych do mlhovek dal LEDky, tak pri fci DS snizenim na 60procent se u nich asi nic nestane, kdyz zerou daleko min jak halogenky ... nebo se mylim? a fakt nekdo nemate zkusenosti s tim jak ty LEDky do mlhovek sviti? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 zvladne to jakykoliv zkusenejsi uzivatel vagu no to pak jde o to jestli je to LEDka s odporem, aby ti nervala jednotka, nebo bez nej - podle toho se projevi snizeni svitivosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Do OII RS hmloviek pasuje toto denné... http://www.hifiauto.cz/E-Shop-H4/Denni-sviceni-DRL-C308/LED-denni-sviceni-SJ-292-P1452/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Do OII RS hmloviek pasuje toto denné... http://www.hifiauto....i-SJ-292-P1452/ to je pěkný, ale kde pak dáš mlhovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 (editace) jak již bylo zmíněno, LED světla do RS nárazníku = ztráta mlhovek.. buď a nebo.. A vzhledem k tomu, že jakékoli neoriginální LED osvětlení vypadá hrozně kýčovitě a žádný národ světa si to neoblíbil tak, jako Češi (jet centrem Washingtonu v USA a vidět neorigo LED, je mi jasné, že je to Čech), rozhodnout se ve prospěch LED a ztrátu mlhovek je vážně pitomost.. Editováno: 14. Únor 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 jak již bylo zmíněno, LED světla do RS nárazníku = ztráta mlhovek.. buď a nebo.. A vzhledem k tomu, že jakékoli neoriginální LED osvětlení vypadá hrozně kýčovitě a žádný národ světa si to neoblíbil tak, jako Češi (jet centrem Washingtonu v USA a vidět neorigo LED, je mi jasné, že je to Čech), rozhodnout se ve prospěch LED a ztrátu mlhovek je vážně pitomost.. souhlasím s tebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smrczech Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 (editace) tady to nejak umrelo... Editováno: 23. Únor 2012, autor: smrczech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smrczech Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 fakt s tim nikdo nemate zkusenosti? mlhovky jsou posledni zluta (viditelna) svetla na me krasavici, tak pokud bych neztratil svitivost v podminkach pro ktere jsou mlhovky delane, sel bych taky do LEDek ale nejdriv bych byl rad kdyby mi to nekdo potvrdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Tak pánové, dnes mi Ozi naprogramoval autíčko a můžu říct, že je to paráda. Mám fci America + Corner + „Coming home“ a „Leaving home“. Rychle a profesionálně udělané, pouze poslední zmíněnou fci zatím bez DO nevyužiju, DO však již řeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smrczech Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 jo a fyzika mi moc nesla, ale kdyz bych do mlhovek dal LEDky, tak pri fci DS snizenim na 60procent se u nich asi nic nestane, kdyz zerou daleko min jak halogenky ... nebo se mylim? no to pak jde o to jestli je to LEDka s odporem, aby ti nervala jednotka, nebo bez nej - podle toho se projevi snizeni svitivosti... tak jeste posledni otazka, kdyz budu mit v mlhovkach ty LEDky s odporem a nakonfigurovany na 60procent svitivosti jako DS, nemuze to nejak ublizovat tem LEDkam, zkracovat zivotnost? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 (editace) _Denis_ - jsem rad ze se libi smrczech - ledky podle me nejde timto zpusobem omezovat, protoze vsechny co jsem zatim videl maji odpor az za ledkama... Editováno: 2. Březen 2012, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smrczech Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 (editace) smrczech - ledky podle me nejde timto zpusobem omezovat, protoze vsechny co jsem zatim videl maji odpor az za ledkama... do tech mlhovek prave je drat s odporem pred mlhovkou no i kdyz kdovi jak jsou tam vevnitr vedene ty draty Editováno: 2. Březen 2012, autor: smrczech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smrczech Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 no to pak jde o to jestli je to LEDka s odporem, aby ti nervala jednotka, nebo bez nej - podle toho se projevi snizeni svitivosti... jo moment, ja to mozna blbe pochopil.... myslel sem ze bez odporu se ta svitivost prave nesnizi cili bez odporu by to prave urco fungovalo? chybu mi totiz rvou uz ledky v parkovackach, tak by mi to bylo celkem jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 no ja jsem videl jen ledky s odporem primo a ty nefungovali - stlumeni se neprojevovalo u toho dratu si nejsem jistej - ale podle me ti to poradne svitit nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smrczech Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 kruci to bych celkem potreboval vedet driv nez to koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.