Publikováno Prosinec 13, 201113 r Pozdravujem, neviete prosim niekto kde by som nasiel zapojenie pinov na konektoroch Riadiacej jednotky centralnej elektriky Octavie II 2007? Hladal som v DP ale nejak bez uspechu. Dakujem za help.
Prosinec 13, 201113 r Autor Prosim vas a kde to tam je? neviem ci su viacere verzie DP podla rocnikov, ja mam subor 25_15.Elektricka schemata a tam som to nenasiel, a mozno som to prehliadol, ak by bol niekto taky dobry a napisal mi kde presnejsie to najst budem velmi rad. Dakujem za pomoc
Prosinec 13, 201113 r Autor Ano to je presne ono, ale ja to v schemach nemam bohuzial, asi mam nejake neucelene PDF
Prosinec 14, 201113 r nahodou nemate nekdo schemu na centralni elektriku na OII facelift? pripadne komplet elektricke schemy zapojeni elektro... obcas by se to siklo... nekdo kdo ma origo pristup k elze by to mohl up-nout, jiste by se to hodilo vicerim lidem zde...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.