Pavel Knor Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 Ahoj kluci. Nemáte někdo návod na výrobu mezipodlahy do zavazadlového prostoru - Škoda Octavia II Combi? Např. nějaký výkres s rozměry jednotlivých dílů, materiál, atd.? Hledal jsem zde na fóru, ale bez úspěchu. Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plechy Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Skus zapojit Fantazii, já si to taky budu vyrábět sám.. bez návodu.. viděl sem to u bráchy v 1. octavii tak to udělám na podobnej způsob.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 někde jsem jí viděl asi na aukro to někdo nabízí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr84 Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Ahoj všem, tohle jsem si udělal do Octavia III combi a funguje suprově už asi 3 roky, už mnoho nocí vydržela ;-). Výroba trvala cca 3-4 hodiny v běžných domácích podmínkách s běžným nářadím (mafl, vrtačka, dremel bruska). Není nutné na autě nic vrtat šroubovat, pouze se položí do kufru. V autě jí vozím víceméně na stálo, vyndavám pouze pokud potřebuji zvětšit kufr kvůli velkému nákladu. Vyndat a nandat se dá v jednom člověku za minutku, bez jakéhokoliv nářadí. Jen bych už nepoužil dřevotřísku. Mám v plánu udělat si novou, krapet vylepšenou s aretovanými panty (ať drží otevřená a nepadá mi dolu při nakládání), a určitě z nějaké pěkné desky. Jinak šířka kufru je cca kolem 100cm, tak používám samonafukocí matrace 50cm široké a cca 5cm vysoké a je to na spaní vážně super komfortní a navíc při sbalení ležení maximálně skladné 😉. Tady posílám odkaz na fotky ;-) : https://photos.app.goo.gl/CxsWjBtcmot4nxp78 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.