Tolapt Vloženo 17. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 Nevíte někdo, co by to mohlo být za závadu (viz.foto příloha)? Uniká mi z podvozku olej, ne moc, ale musím často dolejvat. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 zadnou prilohu nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Přátelé okřídleného šípu, to foto si představuji takto: asfalrový povrch a na něm mastná skvrna. Já to tipuji na motor. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 a nebo tak ze ma blbou podlozku na vypustaku a olej mi chcije vanou,.. tim padem zaprasena i naprava kdyz jede samozrejme,..... taky sem to mel,..... dal podlozku dotahnul a sucho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Nevíte někdo, co by to mohlo být za závadu (viz.foto příloha)? Uniká mi z podvozku olej, ne moc, ale musím často dolejvat. Díky za odpovědi. 1.žiadnu prílohu tu nemáš 2.podvozok alebo myslíš motor?? 3.asi ti uniká dosť,keď musíš často dolievať..či mýlim sa?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolbe Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 Čaute chlapi, mám podobný problém. Zjistil sem, že se mi začíná ztrácet mot.olej. motor je čistej takže předpokládám že se asi někde spaluje, že by turbo?? Ale co mě zajímá je jestli u Fabie 1,4 TDi, ano mám pouze 3 válce , RV 2007 je normální že chybí čidlo na stav oleje?? čistě náhodou sem zjistil, že je měrka skoro suchá, ale kontrolka nic a teď mi klučina co mi dělá servis řekl, že tam žádný čidlo není. A já se ptám, to ho tam nedávaj nebo jen někdo zapomněl namontovat? Najde se někdo kdo mi odpoví?? Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 kolbe: No a kolik to ma najeto? Jako nechci zase prudit, ale proc se nejdriv nepodivas, kde by ten olej mohl utikat!?!? Co treba spatne dotahnuty olejovy filtr, ci spatne testnici zatka.....Mozna nejaka hadice, tady ti to preci nikdo nedokaze rict, kdyz to nevidi.Ten olej ti muze utikat a chytat se na spodnim deklu, takze to nepoznas, muzes tam mit kybl bordelu. Nepises kdy jsi olej kontrolova a v jake jsi ho mel predtim hladine na merce, a kolik jsi ted ujel km. Takze to jsou dalsi podstatne veci ktere neuvadis. Bylo by asi velice divne kdyby tento motor nemel cidlo=senzor tlaku oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 (editace) TO kolbe: snímač hladiny a stavu oleja G266 nemáš... http://www.cc-autodi...ejova-fabia-1_1 treba ten olej kontrolovať priebežne... Editováno: 20. leden 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolbe Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Grym: Já vím že nikde neteče, díval sem se. Když mi teklo turbo tak to vidět bylo.. Ale moje otázka zněla úplně jinak. Díky za odpověd libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.