okrildes Vloženo 17. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 prosim o radu čo zo skrtiacou klapkou mam fabiu 1,4 50kw kupil som sprej na čistenie škrtiac.klapky ,ale aj tak mi kolišu otačky motora a vag mi vypisuje vid priloha. 17.12 moja.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Vyčisti ji ručně, já když čistil klapku, tak humus je i pod klapkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okrildes Vloženo 18. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 prave dnes som nakomplet rozobral a vyčistil klapku ale vysledok stale rovnakí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imroo Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Ahoj!po vycisteni si ju nastavoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okrildes Vloženo 18. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 jasne cez vag kek som zmazal chyby tak sa spravala normalne a o chvílu mi zas kolísaly otackz z 860na 650 a chybz sa opakovaly chzba na šktrtiacej klapke .Ja už neviem v čom može byt problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imroo Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 nemyslel som vymazat chyby ale urobyt zakladne nastavenie klapky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okrildes Vloženo 18. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 jasne zle som to napisal stiahol som si DP a nastudoval nastavenie klapky tak zajtra idem nato dam evdiet ako to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 jasne zle som to napisal stiahol som si DP a nastudoval nastavenie klapky tak zajtra idem nato dam evdiet ako to dopadlo Je třeba po základním nastavení nechat vypnuté zapalování více jak 30 vteřin, jinak se to neuloží do ŘJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.