mirekkrejci Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Zajímalo by mě zda by šlo nějakým zpusobem dostat stropnici z OII do jedničkové octavky je tam velký rozdíl tvarový a rozměrový? Nemá s tím někdo nějaké zkušenosti? Nezkoušel to už někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Pochybuju že ji tam dostaneš OII má větší střechu než OI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUCAS.89 Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 (editace) v čem je stropnice z O2 lepší než v O1? to by mě tedy zajímalo proč by někdo dával stropnici z O2 do O1? Editováno: 18. Prosinec 2011, autor: LUCAS.89 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 18. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 tak např. ze dvou důvodu má tam odkladací prostor na brýle a podobně, nebo zadní lampička se mi tam taky moc líbí. Ale vypadá to že spíš seženu dvojkovou stropnici a vyřežu ten díl a napasuju na svoji stropnici a celé přečalounit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 5. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 Tak stropnice po pár uprávách je v autě a vypadá užasně mám jen pár fotek z předělávání a montáže. Pokud budete chtít , dám sem i konečný výsledek:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 jasne hod to sem pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtuni Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 paráda...můžu se zeptat jakým způsobem jsi spojoval ty dva kusy dohromady...aby nebyla vidět ta spára..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 24. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Tak já to první přišil a pak jsem nanášel lepidlo společně s pásky látky a peřitiral lepidlem dokud to nebylo uplně hladké a následně se to jednoduše potáhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtuni Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanleyHulk Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Páni tohle vypadá zajímavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 13. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2013 pár fotek;-).. až bude lepší počasí tak nafotím více fotek jak to ted vypadá 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardap007 Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Ahoj vypadá to luxusne a chtěl bych se zeptat cim jsi to potahoval a lepil dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 4. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Stropnici jsem potahoval, klasickou potahovou látkou, která je třeba na subwoofery. A lepidlo jsem použil na koberce (chemopren). Stropnici mám takhle předělanou už 3 roky a pořád je to jako nové nikde nic neodstava žádná vlnka nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadAlucard Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 (editace) Kámo, rešpekt, ja som tiež nad tým uvažoval, že ten stredový pás na tej stropnici sa mi páči. Akonáhle uvidím na predaj stropnicu, tak to idem aj ja doriešiť na moju O1 po facelifte ;-) PS: Orezal si z nej veľa toho? Editováno: 4. Květen 2018, autor: MadAlucard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.