jarysek Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 (editace) ahoj, po ranu mi vyskoci volnobeh na 3000ot pokud neslapnu na plyn tak neklesne je to vaha? 1.9PD r.v 2000 ty hrubky si nevsimejte Editováno: 18. Prosinec 2011, autor: jarysek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 chtelo by to napichnout, ale na vahu to podle meho nevypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 Mně to dělá taky, vždycky při startu a hlavně v zimě. U mě je to škrtící klapka, vždycky se to pročistí a pak je zase na nějaký čas pokoj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarysek Vloženo 19. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 nojo ale todle je nafta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.