Voice Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 (editace) nejezdím s tím autem ven, to je plečka do šrotu, já tam mám valentina. Editováno: 24. Květen 2015, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Co máš za pevnou? Já s AR jezdím i za hranice....ale mám Protector950 takže nezjistitelný ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 voice gps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 ty myslíš, že to je 100%, že to nezjistěj ? Když budou mít podezření, budou ti rozebírat i auto, řekl bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 (editace) V autě vizuálně nic nenajdou (jedu jen přes apps v tel) Rozebírat jen tak nemůžou a i kdyby tak tam detekční funkce dávno nebudou, bude to jen kniha jízd a homologaci to taky má ;-) Editováno: 24. Květen 2015, autor: VSemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 ;-) A z venku to taky absolutně není vidět...101% skrytá montáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 tak dneska mě Genevo zachránilo. Stáli u silnice s Passatem a o kus dál to sbírali. Věděl jsem o nich dobrých 500 m předem. Jinak aktualizace provedena. Skutečně primitivní. Já pořád bádal, jak tam zadat ten kód, protože to na webu píšou. Stáhnul se sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Kód budeš potřebovat po roce od prvního stažení a zakoupení aktualizace. Ještě se regni na těch stránkách, aby ti chodilo upozornění na aktualizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 tak dneska mě Genevo zachránilo. Stáli u silnice s Passatem a o kus dál to sbírali. Věděl jsem o nich dobrých 500 m předem. Jinak aktualizace provedena. Skutečně primitivní. Já pořád bádal, jak tam zadat ten kód, protože to na webu píšou. Stáhnul se sám. a jak řešíš laser? máš rušičku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 no zatím neřeším. Musím zase trochu vydělávat prachy, abych si takový věci moh kupovat. Letošek je nějak na hovno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/317139-policie-se-chysta-nasadit-po-celem-cesku-neoznacene-octavie/?mobileRedirect=off Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 no to jsou dobré zprávy. jen tak dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Kdyby nakoupili TruCamy tak to mají za 1/3 ceny a bude to mnohem efektivnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 tak je to v čr se vším, to neřeš...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Mě by ty TruCamy těšili víc....ale ramer taky dobrý....aspoň bude víc detekcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 tak pro nás dobrý, ne ? Mě už Genevo zachránilo za těch pár měsíců x krát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Tak to má být...proto jsi si ho přece koupil ;-) Já poslední dobou potkávám hlavně lasery, na ramer nemám nějak štěstí :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Ja potkavam v posledni dobe jen lidi s detektory, ktere mi delaji falesnaky. Mam takove jedno bile Mondeo, se kterym se nyni pravidelne potkavam na dalnici, taky ma Genevo a pak mi detektor neprestane houkat... Ale je pravda, dvakrat uz me zachranil detektor pred pasikem a v praze je GPSka k nezaplaceni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Tak G1 je přece jen low cost detektor...takže nějaké to FP je... Já s M+ hlavou jsem absolutně bez FP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Tak tohle asi byla nahoda, mam G1S a ten druhy manik starsi G1 jako verim, ze s pevnou sadou to je lepsi, jen mam 3 auta a nemam na 3 pevne sady. Ale uz jsem na tom zacal pracovat, aby se to vyresilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Tak pokud není nutná GPS tak RedLine...M3 platforma jako M+ anténa = taky bez FP G1 mám ale využívám ji minimálně už...právě kvůli těm FP...je jich minimálně ale jsem navykl na 100% klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 G1S je též citlivá na změnu BTS operátora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Stejně jako G1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 No kdyz se podaří vyrešit prodej jednoho vozu a dopojištění vybavení tak chci protector. Nicméně ty dva body jsou trochu na dyl. Jinak musím říct, že s G1S jsem spokojen. Motos me změna signálu FP neděla od doby co nemám T-Mobile a jsem u O2. Nejvíc FP mi vyvolává právě reakce na jiný detektor a to ještě jen na dálnici když před jedu člověka co má něco na okně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.