Antiradar - Stránka 11 - Hospoda - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Antiradar

Host MichalF

Doporučené příspěvky

tak dneska mě Genevo zachránilo. Stáli u silnice s Passatem a o kus dál to sbírali. Věděl jsem o nich dobrých 500 m předem. 

Jinak aktualizace provedena. Skutečně primitivní. Já pořád bádal, jak tam zadat ten kód, protože to na webu píšou. Stáhnul se sám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 25. 5. 2015 na 10:51, jirkaK napsal:

tak dneska mě Genevo zachránilo. Stáli u silnice s Passatem a o kus dál to sbírali. Věděl jsem o nich dobrých 500 m předem. 

Jinak aktualizace provedena. Skutečně primitivní. Já pořád bádal, jak tam zadat ten kód, protože to na webu píšou. Stáhnul se sám.

a jak řešíš laser? máš rušičku?

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Ja potkavam v posledni dobe jen lidi s detektory, ktere mi delaji falesnaky. Mam takove jedno bile Mondeo, se kterym se nyni pravidelne potkavam na dalnici, taky ma Genevo a pak mi detektor neprestane houkat... :(

Ale je pravda, dvakrat uz me zachranil detektor pred pasikem a v praze je GPSka k nezaplaceni... ;)

Odkaz ke komentáři

No kdyz se podaří vyrešit prodej jednoho vozu a dopojištění vybavení tak chci protector.

Nicméně ty dva body jsou trochu na dyl.

Jinak musím říct, že s G1S jsem spokojen. Motos me změna signálu FP neděla od doby co nemám T-Mobile a jsem u O2. Nejvíc FP mi vyvolává právě reakce na jiný detektor a to ještě jen na dálnici když před jedu člověka co má něco na okně.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...