motosman Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 To mě občas taky. Mám O2 a opravdu, když skočí z 4G na G, tak zahlásí radar, jednu čárku a ztichne. Bavil jsem se o tom i s Gebičem a prý to nějak řeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Jo to ni dělalo s Samsung Galaxy A3 ale tedy po opravě S4 Activision je to dobry. Možná taky jak mám telefon obvykle pod palubkou a antiradar na okně ze je to kryte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Kdyby někdo chtěl tak mám ted na prodej Bel 975e, Bel RX65iCZ a LI dual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslavoj Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Kdyby někdo chtěl tak mám ted na prodej Bel 975e, Bel RX65iCZ a LI dual A proč prodáváš? Máš nový, nebo nevyužiješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 tak moje poslední zkušenost z této neděle. Jedu odpoledne po R7 od Loun směr Chomutov a protože je krásný počasí a dálnice prázdná, tak docela letím. Kdy už, když ne o víkendu a kde už, když ne tady. Kdo to tu zná, tak ví, že tu bylo vojenský letiště a tudíž i ta dnešní silnice je dlouhá a rovná, jak runway. No a těsně za křížením Žatec - Most na mě Genevo promluvilo. Tak brzda a koukám, kde je kdo. Vzadu někde hodně daleko a vepředu tak možná kilometr a víc. No ale jedu už pomalu. Najednou koukám, jak na mě zezadu něco letí. Bílej Golf s pražskou RZ a měl tam tak dvě kila, počítám. Tak to si chlapče posral, říkám si, pokud někde jsou. A byli. To auto v dálce přede mnou. Mezitím jsem se přiblížil na tolik, že Genevo mě už nenechalo na pochybách. No ten nešťastník ani nezavadil o brzdu a proletěl kolem nich. Co následovalo je vám jasný. Když jsem pak odbočoval na prvním výjezdu na Chomutov, právě ho tam odstavili. Nějaká slečna na místě spolujezdce už žmoulala peněženku. Jo holka, to máš s sebou asi málo. Jen mi řekněte, proč si ty kokoti vyberou tu nejméně nebezpečnou trasu, v době toho nejmenšího provozu. Je to normální ? U nás asi jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Jistota výběru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 ale jo, to určitě, ale na 1/13 mezi TP a CV mají tolik krásných příležitostí a tam by to mělo aspoň opodstatnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 A proč prodáváš? Máš nový, nebo nevyužiješ?Mám toho více a tohle teď nevyužiju...priorita je u mě ProtectorJinak LI je už pryč kdyby náhodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 JirkaK: ti v tom autě mají daný rozpis kdy a kde mají jezdit od vedení...oni to neovlivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 dneska zase stáli na výjezdu z města. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 www.policie.cz/clanek/nova-vozidla-dohlednou-na-silnicni-provoz.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 (editace) díky, vždy ve střehu ! Jo tak kamaráde, oni to nějak blokli nebo co. Ten článek nelze zobrazit. Editováno: 16. Prosinec 2015, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Mě to jde v pohodě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Taky mi to jde. Takže plno nových civilních oktávií s anténami a černými zadními skly (vzadu s výřezy na horní majáky), označením 4x4 a spojlerem. Radar by měl být Ramer 10C, takže detekovatelný antiradarem. Tady je to i s videem. https://youtu.be/VMN2ytuVUTY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 tak malá bilance po roce užívání Genevo one S. Ušetřil mi minimálně tolik, kolik sám stál. Dneska zrovna jsem se potkal s Pašákama v zatáčce, ale než mě zmerčili, už jsem o nich věděl a jel pěkně 90 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Já najezdím ročně jen cca 15000 km, ale určitě by se něco takového hodilo. Jak je to s tím pípáním? Všude na videu mi připadá, že je to dost slyšet a možná i otravné. Jde to nějak omezit u Geneva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Můžeš si to stišit a G1S(SE) se se vzrůstajícím signalem navíc ztišuje automaticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 když máš na hlas rádio, tak se hodí, že to pípá hlasitě. Ale vzhledem k tomu, že falešných poplachů je minimum, tak to opravdu pípá jen velmi sporadicky, když ty kámoše náhodou potkáš. Takže s tímhle bych si hlavu vůbec nelámal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Přemýšlím nad obyčejným One. Esko už je moc drahé na můj směšný roční nájezd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Sko by se dalo kolem 10ky sehnat z bazaru se zárukou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 (editace) To by už šlo, škoda, že tam nedali ještě kameru, to by nemělo chybu. Chci si ji pořídit a i asi ten antiradar, ikdyž se obávám, že to bude hlásit i ty neměřící ve vesnicích atd. Přemýšlel jsem to dát nad čelní zrcátko, ale ne na výšku, ale na šířku. Včera jsem ještě koukal na nějaké debaty na jednou fóru a mluvili tam i tom One S a dost lidí tam psalo, že obyč One má menší procento falešných poplachů, tak nevím. Koukal jsem i na nějaká videa a moc jsem nepochopil, co One na tom displeji ukazuje. One S bylo pro mě srozumitelné, ukazovalo rychlost, přišlo mi, že i dálku k danému místu a takové pro mě "hezčí":) Editováno: 31. leden 2016, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 kamarád prodává dobrou kameru asi za 1600,-Kč. Jestli chceš, pošlu odkaz. Měl jí v autě opravdu jen chvíli a pak mu někdo nabulíkoval nějakou jinou, tak koupil tu, protože má snad něco navíc. Neptej se mě co. One S je lepší, protože má právě méně těch falešných poplachů. A teď vyjeli jestě s dalším, vylepšeným typem, ale ten stojí skoro 20 litrů. Ve vesnicích ti to nic hlásit nebude, ty měřící "radary" jsou pouze informativní a žádnej signál nevysílají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Jj, tu edici jsem viděl. Má o 4dB lepší signál, ale co jsem četl, má snad vyšší procento falešných poplachů. Mrknu po bazarech a uvidím. Určitě budu chtít dokoupit kabeláž a horizontální držák. Za necelé dva týdny jdu pro Fabii 3,tak uvidím, jak tam bude prostor a případně, jak s tou kamerou. Ale dost se mi líbila jedna z Číny asi za 100 USD. Má ji v Rapidu DSG jeden kluk odsud a má dobrý obraz a hlavně nenápadná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 já mám taky z Aliexpress, lae ještě jsem nenatáhnul kabel. Za těch 100 déček je asi slušná, ale za polovic mám stejnou kvalitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Tím bazarem jsem myslel antiradary.net Stačí zavolat a domluvit se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.