Dubl Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Přeji všem majitelům YETÍKŮ (a nejen jim) jen samé kilometry bez nehod a problémů. Ať pod stromečkem najdete nejen něco pro sebe, ale i pro Vašeho YETIho. A v roce 2012 hodně zdraví, štěstí a pohody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 ...připojuji se a přeji všem chyceným yetistům klidné a pohodové prožití vánoc a v dalším roce spoooustu užitých kilometrů se svým Yetíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Přeji všem: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Šťastné a veselé Vánoce, hodně zdraví štěstí a spokojenosti v Novém roce, mnoho bezpečných chvil a kilometrů na cestách s Vaším miláčkem všem Yetistům přeje Tom 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floro0907 Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 (editace) .... zdravim vsetkych Yetakov/cky stasne a vesele prezitie vianocnych sviatkov a hlavne vela darcekov pod Yetim. a do noveho roku vela stastnych kilometrov a ziadnych poruch Vam praje Martin Editováno: 26. Prosinec 2011, autor: floro0907 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 Tak jsem se rozhodl, že do roku 2012 popřejeme s Tulákem vše nejlepší nejen čtenářům tohoto fóra, ale i všem, které na silnici potkáme. Trošku mi plány narušila maličkost, a to, že v celém podniku nebyla štětka menší jako 2", což na písmena o síle cca 1cm bylo trošku moc, ale jako elektrikář jsem to namaloval šroubovákem příslušné velikosti. Malíř písma by ze mě asi dostal infarkt, ale účel světí prostředky. Vše nejlepší v roce 2012 přeje Tulák, Robin a má maličkost. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Chlapci a děvčata, milujte koťata, ne, mějte se rádi navzájem a hezky oslavte konec roku. Já počítač vypínám do lesa na punč pospíchám a co bude dál nepovím Vám ( neb to nevím ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Artigasi ty jsi zamilovanej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 (editace) Přeji všem hezké novoroční ráno. Pro mě náročné, neb jsem začal s konzumací al Koholu pozdě a konzumoval rychle a ... ráno bylo ... Včera jsem opláchl Yetíka, aby nebyl na Nový rok ušmudlaný. Přes noc napadl sníh, spíše poprašek jen na zašpinění auta. Musím uznat, že Mike mě dostal, volal mi hned po půlnoci novoroční přání. Chlapi, přeji v novém roce hodně kilometrů bez poruch a mimořádných událostí, ať jste veselí, plní optimismu a spokojení. Yetíci, ať věrně slouží a radost vám dělají. Vždyť nejkrásnější pohled na svět je za volantem Yetíka! Doufám, že se potkáme na nějakém srazu. Editováno: 1. leden 2012, autor: Tygrik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 Artigasi ty jsi zamilovanej? Máš pravdu předsedo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.