Buffalo-Bill Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 Zdravím, jak moc vadí, když chybí na Fabii I (konkrétně 1.4TDI, jestli je v tom rozdíl) spodní kryt motoru? Problém je, že předchozí majitel ho urazil tak, že nový není za co přichytit. Nějak to asi vyřešit půjde, ale taky už běz něj bylo nějaký čas ježděno. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 Motor se ti bude špinit vod spodu. V zimě se s tím krytem motor líp ohřívá. Jinak by to vliv mít nemělo. Určitě by to šlo chytit. Třeba pomocí dodělanejch úchytů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 súhlas čo napísal Ľuda... Bufallo-Bill: ak nie sú totálne zničené podblatníky,tak narobíš nové dierky,dáš tie plechové matice+šróbky a máš to....v úplne najnutnejšom prípade to prichytíš plastovými sťahovacími páskami / binderky / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 Nebo si udělá novej držák přilepí a do nich to našroubuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 já taky kryt nemam a ani to neřešim, schánim tam pořádnej plech, aby ochránil vanu jinak se motor akorát zasírá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Přátelé okřídleného šípu, pro: Buffalo-Bill, to záleží jaký máš vztah ke svému miláčkovi, či ke kusu železa na kolech. Já své autíčko mám moc rád a bez spodního krytu bych ho tedy nenechal!!! Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim ruzicka Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 me ten plastovy taky nestacil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.