Přejít na obsah

zaslepení zámků

amrtin

Doporučené příspěvky

Mě totiž u feldy kdysi nějakej amatér vylomil šroubovákem zámek u spolujezdce,sebral rádio(byl to stejně rozbitej pioneer) a nechal tam i kabeláž(jen za tu by chtěli tenkrát v Basysu 1500 :o ),takže škoda cca 3000 za zámek.teď už ho nevyloměj B) .A s tim přestříkánim si to ještě rozmyslim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
Vyloměj ti záslepku, rozmr.ají dveře nebo rozflákají okno, je to fakt jedno ;)

Tu záslepku vyloměj těžko-je zevnitř 2x přišroubovaná,to by museli rozlámat celý dveře :ph34r:

Tak ty dva šroubky tu záslepku opravdu neudrží, viděl jsem to na vlastní oči a dveře naštěstí moc dok.rvený nebyly.

Editováno: , autor: Gil
Odkaz ke komentáři

Mam zaslepeno uz davno. Pokud zaslepujes, mel bys dat pod krytku meziclen - takovy kovovy kus, ktery prave vylomeni zaslepky zabranuje - respektive, kdyz uz rozmrdaj zaslepku, tak jim to nepomuze, protoze pres ten mezikus se k zemku nedostanou. Vyndani vlozky zamku a pouhe nasazeni zaslepky je jeste horsi nez kdybys tam tu vlozku zamku nechal.

Stejne ale plati, ze kdyz se tam budou chtit dostat, tak se tam dostanou :)

Odkaz ke komentáři

Mam zaslepeno uz davno. Pokud zaslepujes, mel bys dat pod krytku meziclen - takovy kovovy kus, ktery prave vylomeni zaslepky zabranuje - respektive, kdyz uz rozmrdaj zaslepku, tak jim to nepomuze, protoze pres ten mezikus se k zemku nedostanou. Vyndani vlozky zamku a pouhe nasazeni zaslepky je jeste horsi nez kdybys tam tu vlozku zamku nechal.

Stejne ale plati, ze kdyz se tam budou chtit dostat, tak se tam dostanou :)

Tak tohle mi vysvetli :) Vyndam vlozku zamku, dam tam neco a pres to jeste kovovou zaslepku s krytkou? Ja vim, ze se to tu resilo podomacku lepenim desetniku atd, ale ze by na to bylo neco ofiko?

Odkaz ke komentáři

No jasne, to jsem vedel, ja jen, ze to je prakticky k nicemu, protoze si vsimnete, ze tu kovovou skrin drzi ve dverich jen ten soupaci mechanizmus, co se ovlada jednim sroubem. Druhej sroub, kterej klasicky drzi vlozku zamku, tuhle skrin nechyti, nebot ji chybi jedna pricka. Z toho vyplyva, ze to jde vyndat, kdyz zaberete, skoro i rukou...

Odkaz ke komentáři

No jasne, to jsem vedel, ja jen, ze to je prakticky k nicemu, protoze si vsimnete, ze tu kovovou skrin drzi ve dverich jen ten soupaci mechanizmus, co se ovlada jednim sroubem. Druhej sroub, kterej klasicky drzi vlozku zamku, tuhle skrin nechyti, nebot ji chybi jedna pricka. Z toho vyplyva, ze to jde vyndat, kdyz zaberete, skoro i rukou...

to si nejsem jistej, že to jde vyndat rukou,,,možná když je ten šroub povolenej, ale ten ti zloděj nepovolí... :huh:

Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...

Cau

Planuju ze si na sve O1 necham zaslepit zamky. Tak si procitam vase odpovedi a mam 3 otazky:

1) Jsem z Brna a moc se mi do toho nechce vrtat osobne. Nevite kde v Brne nebo okoli (blizsim i delsim) si muzu ty zamky nechat zaslepit (treba i origo primo ve Skoda servisu jestli to delaji)?

2) Kdyz si takto necham zamky zaslepit primo ve Skode, bude pouzit nejaky "meziclen - takovy kovovy kus" jak uveld Martinoslav ve svem prispevku z 16.8.2006, 12:32 aby to bylo prece jen pevnejsi.

3) Vim, ze se to muze stat, tak se ptam: kdyz dojde baterka, at uz v aute, nebo v dalkaci, co zbyva v takovem pripade, ze mam zamky zaslepeny?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...