amrtin Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Ahoj,nechal si někdo odstranit zámky ve dveřích?(jako že pak nejde auto otevřít bez dálky).Já jo,a vypadá to celkem cool,ale ještě by to chtělo stříknout do barvy... _au__ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 gratuluji, nicmene nic noveho pod sluncem mrkni na forum, o lakovani klik a zaslepovani zamku se tu hojne diskutovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Mě zámky pravidelně odstraňují spoluobčané a ani jim nemusím říkat. Ale pokud to teť u tebe vpadá cool tak to už nestříkej, protože pak už by to vypadalo superkůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 1. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Mě totiž u feldy kdysi nějakej amatér vylomil šroubovákem zámek u spolujezdce,sebral rádio(byl to stejně rozbitej pioneer) a nechal tam i kabeláž(jen za tu by chtěli tenkrát v Basysu 1500 ),takže škoda cca 3000 za zámek.teď už ho nevyloměj .A s tim přestříkánim si to ještě rozmyslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Vyloměj ti záslepku, rozmr.ají dveře nebo rozflákají okno, je to fakt jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 1. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Hmm,ale to už je potom na pojišťovnu -větší škoda, ale takhle mi nikdo nedal ani floka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Hmm,ale to už je potom na pojišťovnu -větší škoda, ale takhle mi nikdo nedal ani floka. Záleží jakou máš spoluúčast a bonusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 1. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 U tý feldy byla 10000 :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Tak si odečti od faktury 10 tis.který zaplatíš ty a jseš v .... Holt záslepka nic neřeší, mrkni na témata o vykradení aut členů fora a okno na padrť v poslední době vede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 1. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Teď už spoluúčast nejni -to auto bylo na lízačku a tehdá nebylo moc na výběr,ale to už je pryč. Když někdo rozbije okno,tak to spustí alarm-vim že to je dneska o ničem,ale amatéra to většinou odradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 amrtin: podivej se na tohle tema... zamek na jedne staren byl a na druhe ne.... Jo a alarm je tam taky... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=0entry229473 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 2. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 jj,to sem už taky čet.No, je to holt síla,dneska aby se člověk bál o nos mezi očima Tady co bydlim se zas tak moc nekrade,ale nejhorší to je u supermarketů-tam aby vždycky někdo zůstal u auta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 15. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Vyloměj ti záslepku, rozmr.ají dveře nebo rozflákají okno, je to fakt jedno Tu záslepku vyloměj těžko-je zevnitř 2x přišroubovaná,to by museli rozlámat celý dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 (editace) Vyloměj ti záslepku, rozmr.ají dveře nebo rozflákají okno, je to fakt jedno Tu záslepku vyloměj těžko-je zevnitř 2x přišroubovaná,to by museli rozlámat celý dveře Tak ty dva šroubky tu záslepku opravdu neudrží, viděl jsem to na vlastní oči a dveře naštěstí moc dok.rvený nebyly. Editováno: 28. Září 2007, autor: Gil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Mam zaslepeno uz davno. Pokud zaslepujes, mel bys dat pod krytku meziclen - takovy kovovy kus, ktery prave vylomeni zaslepky zabranuje - respektive, kdyz uz rozmrdaj zaslepku, tak jim to nepomuze, protoze pres ten mezikus se k zemku nedostanou. Vyndani vlozky zamku a pouhe nasazeni zaslepky je jeste horsi nez kdybys tam tu vlozku zamku nechal. Stejne ale plati, ze kdyz se tam budou chtit dostat, tak se tam dostanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Dostanou,no to je fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Kdyby někdo měl zájem, mám ty kovový vložky místo zámků na zaslepení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Mam zaslepeno uz davno. Pokud zaslepujes, mel bys dat pod krytku meziclen - takovy kovovy kus, ktery prave vylomeni zaslepky zabranuje - respektive, kdyz uz rozmrdaj zaslepku, tak jim to nepomuze, protoze pres ten mezikus se k zemku nedostanou. Vyndani vlozky zamku a pouhe nasazeni zaslepky je jeste horsi nez kdybys tam tu vlozku zamku nechal. Stejne ale plati, ze kdyz se tam budou chtit dostat, tak se tam dostanou Tak tohle mi vysvetli Vyndam vlozku zamku, dam tam neco a pres to jeste kovovou zaslepku s krytkou? Ja vim, ze se to tu resilo podomacku lepenim desetniku atd, ale ze by na to bylo neco ofiko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Jak píšeš, že tam dáš něco, tak to něco je kovová vložka, přes kterou je ta plastová krytka. Ta vložka je tam zašroubovaná a je origo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaros.v Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Zátka a krytka (s otvorem nebo bez), to't vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaros.v Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Na vložce zámku je krytka s otvorem, na zátce bez samozřejmě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 No jasne, to jsem vedel, ja jen, ze to je prakticky k nicemu, protoze si vsimnete, ze tu kovovou skrin drzi ve dverich jen ten soupaci mechanizmus, co se ovlada jednim sroubem. Druhej sroub, kterej klasicky drzi vlozku zamku, tuhle skrin nechyti, nebot ji chybi jedna pricka. Z toho vyplyva, ze to jde vyndat, kdyz zaberete, skoro i rukou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 No jasne, to jsem vedel, ja jen, ze to je prakticky k nicemu, protoze si vsimnete, ze tu kovovou skrin drzi ve dverich jen ten soupaci mechanizmus, co se ovlada jednim sroubem. Druhej sroub, kterej klasicky drzi vlozku zamku, tuhle skrin nechyti, nebot ji chybi jedna pricka. Z toho vyplyva, ze to jde vyndat, kdyz zaberete, skoro i rukou... to si nejsem jistej, že to jde vyndat rukou,,,možná když je ten šroub povolenej, ale ten ti zloděj nepovolí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 17. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 přidělává se to z boku dvěma šroubama a to nikdo bez otevřenejch dveří nevyndá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas5 Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Cau Planuju ze si na sve O1 necham zaslepit zamky. Tak si procitam vase odpovedi a mam 3 otazky: 1) Jsem z Brna a moc se mi do toho nechce vrtat osobne. Nevite kde v Brne nebo okoli (blizsim i delsim) si muzu ty zamky nechat zaslepit (treba i origo primo ve Skoda servisu jestli to delaji)? 2) Kdyz si takto necham zamky zaslepit primo ve Skode, bude pouzit nejaky "meziclen - takovy kovovy kus" jak uveld Martinoslav ve svem prispevku z 16.8.2006, 12:32 aby to bylo prece jen pevnejsi. 3) Vim, ze se to muze stat, tak se ptam: kdyz dojde baterka, at uz v aute, nebo v dalkaci, co zbyva v takovem pripade, ze mam zamky zaslepeny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.