Publikováno Prosinec 27, 201113 r Zdravím. Vlastním škoda fabia 1.9TDI RS. Budíky mám Maxidot. Koupil jsem si nové radio Pionner a na maxidotu mi nejde horní panel RDS, nazvy stanic... Fakt nevím co dál. v orig. radiu byl konektor zapojený, ale v tomhle není kam zapojit.. nevím zda koupit nějakou přechodku.. Fakt nevím a jsem z toho hodně smutnej. Prosím o radu. Jakoukoliv...
Prosinec 27, 201113 r A myslíš, že neorigo rádio umí komunikovat s MaxiDotem? Já bych řekl že ne. Takže to nerozchodíš. Jinak ti může pomoc :Zapojenie neoriginálneho rádia
Prosinec 27, 201113 r Nejsem eletrikář, takže se nebudu přít. Ale todle téma by ti mohlo pomoc. Sice to je od oktávek, ale v tomhle je FI a OI stejná.
Prosinec 27, 201113 r tiež mám k elektrike ďalej ako blíž,ale čo som sa pýtal,tak to že vraj nepôjde....ale toto berte len s rezervou..fakt toto nie je moje pravé orechové
Prosinec 27, 201113 r Musíš mít rádio schopný komunikovat po CAN sběrnici plus převodník na danou verzi CANu, která je ve tvým autě. Kontaktuj zde na fóru lidi ze sekce Octavia, jak radí Luďa - v těch koktavicích se tyhle problémy řešily mnohem dřív než ve fábulích...
Leden 29, 201213 r Nevím jestli jsem to správně pochopil.. ale Fabule měla CAN dříve než kokta ;-) jinak kdysi jsem někde viděl že šel maxidot na některých blaupunkt rádiích.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.