t14hudek Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 Zdravím. Vlastním škoda fabia 1.9TDI RS. Budíky mám Maxidot. Koupil jsem si nové radio Pionner a na maxidotu mi nejde horní panel RDS, nazvy stanic... Fakt nevím co dál. v orig. radiu byl konektor zapojený, ale v tomhle není kam zapojit.. nevím zda koupit nějakou přechodku.. Fakt nevím a jsem z toho hodně smutnej. Prosím o radu. Jakoukoliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 A myslíš, že neorigo rádio umí komunikovat s MaxiDotem? Já bych řekl že ne. Takže to nerozchodíš. Jinak ti může pomoc :Zapojenie neoriginálneho rádia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t14hudek Vloženo 27. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 Já si myslím, že by to jít mělo.. Teda byl bych rád kdyby to šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 Nejsem eletrikář, takže se nebudu přít. Ale todle téma by ti mohlo pomoc. Sice to je od oktávek, ale v tomhle je FI a OI stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 tiež mám k elektrike ďalej ako blíž,ale čo som sa pýtal,tak to že vraj nepôjde....ale toto berte len s rezervou..fakt toto nie je moje pravé orechové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t14hudek Vloženo 27. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 Děkuji za odpovědi.. Pokud by někdo cokoliv věděl, budu moc rád.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 Musíš mít rádio schopný komunikovat po CAN sběrnici plus převodník na danou verzi CANu, která je ve tvým autě. Kontaktuj zde na fóru lidi ze sekce Octavia, jak radí Luďa - v těch koktavicích se tyhle problémy řešily mnohem dřív než ve fábulích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Nevím jestli jsem to správně pochopil.. ale Fabule měla CAN dříve než kokta ;-) jinak kdysi jsem někde viděl že šel maxidot na některých blaupunkt rádiích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.