Prosinec 27, 201113 r Ty ja mam dojem že to kdysi měly oply teda pokud jde o takovou tu diodku na dosvětleni zamku,no si myslim že to bylo celkem prakticke
Prosinec 28, 201113 r Měl jsem to kdysi na OI MR 1998, klíček be DO, vevnitř byla knofliková baterka, tlačítko a malá žárovička. Nepamatuju si, že bych to někdy použil. Lepší mít DO, otevřeš pohmatu z kapsy
Prosinec 28, 201113 r Autor Měl jsem na mysli osvětlení přímo těch piktogramů, které jsou vyryty do přívěsku zda je někdo neosvětlil například diodou Když večer člověk stojí u auta a není vidět ani na krok tak by to bylo super
Prosinec 28, 201113 r Když vezmu, že ve variantě vystřelováku s DO tam máš 3 tlačítka z nichž prostřední je kufr, tudíž auto otevřeš poslepu max na 2. pokus, tak je to asi celkem k ničemu... a technicky když nad tím letmo uvažuju, pár námětů (1) jak pořešíš průhlednost toho piktogramu - muselo by to být celé z průhledného bílého plastu inverzně přebarveného na černo, jako čudlíky v autě, trvanlivost problém... (2) vevnitř není na LED moc místa, je tam tišťák, 2x 1,5V knoflík baterky atd. atd. ak tam dostaneš 2-3x malou LED, předpokládám to titěrné SMD, napájení, atd. Tím tě nechci odradit od tvořivosti, jen oponentní názor, kdyby jsi třeba radši nechtěl zkusit v autě upravit něco jiného, možností je spousta EDIT: teď jsem si všiml těch klíčků na fotce předchozího příspěvku, vypadají jako RAKSO CZ, jsou podsvícené? Ale funkčně za mne Rakso NEE - po půl roce co vím od známého šle klíček do kytek a pak i druhý Upraveno Prosinec 28, 201113 r od Kajman
Prosinec 28, 201113 r HONAK: a baterky v klucoch budes menit kazdy den ked podsvietis tie tlacitka. Na kluc sa nepotrebujem ani pozriet a viem ktore tlacitko je na otvorenie a ktore na zatvorenie auta. KAJMAN: RAKSO KLUCE nie su podsvietene.
Prosinec 28, 201113 r Promiň, ale přijde mi to naprosto nepotřebné!!! Nikdy se mi nestalo, že bych se musel na klíč koukat.
Prosinec 28, 201113 r Autor Však chlapi pouze otázka zda se tím někdo nezabíval? Není to nic bez čeho by člověk nemohl jezdit, jenom pouze podsvícení klíčů. Pokud je to nikdo nezkoušel tak se nic neděje
Prosinec 29, 201113 r Podle mě k ničemu. Spíš bych ocenil podsvícení spínačky. To mě celkem chybí Něco jako má Subaru že? TO by se mi taky líbilo.
Prosinec 29, 201113 r to 'nuff': To měl i Hyundai Sonata z r.1996 Velice užitečné když není tlačítko START/STOP
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.