Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,mám o1 combi 74kw,jednu z posledních a nemůžu si pomoct,zima žádná nebyla, a přijde mi že žere víc než by měla. tam kde jsem jezdil to samy s starší 81kw, tak ted jezdim až o litr víc, a měl jsem i 02 2.0tdi a žrala aspon ve městě taky mín..kdyz to porovnam tak 81kw- 5.8l, 2.0tdi 6.2l, a 74kw 6.9l..po městě ted asi 500 km v klidku po večerech a jsem na 6,9l zatímco s 81kw jsem jezdil bez problémů do 6l, a 2.0tdi tak max 6,2l. co tak hledat a případně měnit??díky..J

Vloženo

Podle popisu mám stejnou Octu jako ty a ta spotřeba po městě mi nepřijde nijak zvlášť jiná než u mě, jezdím sice jen po menším městě, ale tam se taky dostanu hravě přes 6l, podle mě je motor v pořádku

Vloženo (editace)

to jo,ale překvapuje mě že to je i víc než O2 2.0tdi,u který nás varovali že bude žrout a nic..ba naopak.. :kol-32:

EDIT:

Tak taky s těma km,co má,bych se šel střelit kdyby nebyl, ale představoval bych si to o půl litr aspon dolu..a že jsem si vážně dal zaležet na jízdě a nic.. tak jestli někde nejaky cidlo,nevim,nenapada mi prave nic moc:)

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!!
Vloženo

Tak to už se mi stalo také (viz Garrett). Nejsem si zcela jist, ale jezdím po městě celkem dost a spotřebou jsem se nikdy nedostal pod 6,5. A to ta moje 1,9Tdi je méně žravější než 2,0Tdi. Hodně záleží jaké tam máš pneu. Jestli 17" kola,či 15" nebo zimáky atd...

Vloženo

nový zimáka 15", asi trochu přehuštění,ale to by mělo naopak ubrat na spotřebě..jezdim sam nebo ve dvou..jinak praha plzen cca 110-125km/h bylo za 5.7, ale to si taky nemyslim ze je pecka..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...