kukurelli Vloženo 2. leden 2012 Sdílet Vloženo 2. leden 2012 Zdravím,mám o1 combi 74kw,jednu z posledních a nemůžu si pomoct,zima žádná nebyla, a přijde mi že žere víc než by měla. tam kde jsem jezdil to samy s starší 81kw, tak ted jezdim až o litr víc, a měl jsem i 02 2.0tdi a žrala aspon ve městě taky mín..kdyz to porovnam tak 81kw- 5.8l, 2.0tdi 6.2l, a 74kw 6.9l..po městě ted asi 500 km v klidku po večerech a jsem na 6,9l zatímco s 81kw jsem jezdil bez problémů do 6l, a 2.0tdi tak max 6,2l. co tak hledat a případně měnit??díky..J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 2. leden 2012 Sdílet Vloženo 2. leden 2012 Říká se, že PD vs rotačka je litr na spotřebě víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 2. leden 2012 Sdílet Vloženo 2. leden 2012 Podle popisu mám stejnou Octu jako ty a ta spotřeba po městě mi nepřijde nijak zvlášť jiná než u mě, jezdím sice jen po menším městě, ale tam se taky dostanu hravě přes 6l, podle mě je motor v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukurelli Vloženo 2. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2012 (editace) to jo,ale překvapuje mě že to je i víc než O2 2.0tdi,u který nás varovali že bude žrout a nic..ba naopak.. EDIT: Tak taky s těma km,co má,bych se šel střelit kdyby nebyl, ale představoval bych si to o půl litr aspon dolu..a že jsem si vážně dal zaležet na jízdě a nic.. tak jestli někde nejaky cidlo,nevim,nenapada mi prave nic moc:) Editováno: 3. leden 2012, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 2. leden 2012 Sdílet Vloženo 2. leden 2012 A nebo nejezdit na spotřebu, mě se už x krát stalo že jsem přijel za míň ikdyž jsem se trošku svezl, než když jsem to jen lechtal a hlídal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 2. leden 2012 Sdílet Vloženo 2. leden 2012 Tak to už se mi stalo také (viz Garrett). Nejsem si zcela jist, ale jezdím po městě celkem dost a spotřebou jsem se nikdy nedostal pod 6,5. A to ta moje 1,9Tdi je méně žravější než 2,0Tdi. Hodně záleží jaké tam máš pneu. Jestli 17" kola,či 15" nebo zimáky atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukurelli Vloženo 2. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2012 nový zimáka 15", asi trochu přehuštění,ale to by mělo naopak ubrat na spotřebě..jezdim sam nebo ve dvou..jinak praha plzen cca 110-125km/h bylo za 5.7, ale to si taky nemyslim ze je pecka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 2. leden 2012 Sdílet Vloženo 2. leden 2012 Dost to ovlivní jízdný styl, když jedu do Brna tak to umím klidně i za 5,0 -5,2 Úplně stejná trasa v pátek a dojel jsem za 6. Někdy to prostě nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukurelli Vloženo 3. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2012 nevim no, nečekal jsem zázraky ale tohle mi přijde poměrně hodně..zvlášt v porovnání s daleko silnějším PD.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.