Přejít na obsah

vyšší spotřeba 1.9tdi 74kw

kukurelli

Doporučené příspěvky

Zdravím,mám o1 combi 74kw,jednu z posledních a nemůžu si pomoct,zima žádná nebyla, a přijde mi že žere víc než by měla. tam kde jsem jezdil to samy s starší 81kw, tak ted jezdim až o litr víc, a měl jsem i 02 2.0tdi a žrala aspon ve městě taky mín..kdyz to porovnam tak 81kw- 5.8l, 2.0tdi 6.2l, a 74kw 6.9l..po městě ted asi 500 km v klidku po večerech a jsem na 6,9l zatímco s 81kw jsem jezdil bez problémů do 6l, a 2.0tdi tak max 6,2l. co tak hledat a případně měnit??díky..J

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to jo,ale překvapuje mě že to je i víc než O2 2.0tdi,u který nás varovali že bude žrout a nic..ba naopak.. :kol-32:

EDIT:

Tak taky s těma km,co má,bych se šel střelit kdyby nebyl, ale představoval bych si to o půl litr aspon dolu..a že jsem si vážně dal zaležet na jízdě a nic.. tak jestli někde nejaky cidlo,nevim,nenapada mi prave nic moc:)

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...