Publikováno Leden 2, 201213 r Zdravím,mám o1 combi 74kw,jednu z posledních a nemůžu si pomoct,zima žádná nebyla, a přijde mi že žere víc než by měla. tam kde jsem jezdil to samy s starší 81kw, tak ted jezdim až o litr víc, a měl jsem i 02 2.0tdi a žrala aspon ve městě taky mín..kdyz to porovnam tak 81kw- 5.8l, 2.0tdi 6.2l, a 74kw 6.9l..po městě ted asi 500 km v klidku po večerech a jsem na 6,9l zatímco s 81kw jsem jezdil bez problémů do 6l, a 2.0tdi tak max 6,2l. co tak hledat a případně měnit??díky..J
Leden 2, 201213 r Podle popisu mám stejnou Octu jako ty a ta spotřeba po městě mi nepřijde nijak zvlášť jiná než u mě, jezdím sice jen po menším městě, ale tam se taky dostanu hravě přes 6l, podle mě je motor v pořádku
Leden 2, 201213 r Autor to jo,ale překvapuje mě že to je i víc než O2 2.0tdi,u který nás varovali že bude žrout a nic..ba naopak.. EDIT: Tak taky s těma km,co má,bych se šel střelit kdyby nebyl, ale představoval bych si to o půl litr aspon dolu..a že jsem si vážně dal zaležet na jízdě a nic.. tak jestli někde nejaky cidlo,nevim,nenapada mi prave nic moc:) Upraveno Leden 3, 201213 r od Wojnar Edituj příspěvky!!
Leden 2, 201213 r A nebo nejezdit na spotřebu, mě se už x krát stalo že jsem přijel za míň ikdyž jsem se trošku svezl, než když jsem to jen lechtal a hlídal
Leden 2, 201213 r Tak to už se mi stalo také (viz Garrett). Nejsem si zcela jist, ale jezdím po městě celkem dost a spotřebou jsem se nikdy nedostal pod 6,5. A to ta moje 1,9Tdi je méně žravější než 2,0Tdi. Hodně záleží jaké tam máš pneu. Jestli 17" kola,či 15" nebo zimáky atd...
Leden 2, 201213 r Autor nový zimáka 15", asi trochu přehuštění,ale to by mělo naopak ubrat na spotřebě..jezdim sam nebo ve dvou..jinak praha plzen cca 110-125km/h bylo za 5.7, ale to si taky nemyslim ze je pecka..
Leden 2, 201213 r Dost to ovlivní jízdný styl, když jedu do Brna tak to umím klidně i za 5,0 -5,2 Úplně stejná trasa v pátek a dojel jsem za 6. Někdy to prostě nejde
Leden 3, 201213 r Autor nevim no, nečekal jsem zázraky ale tohle mi přijde poměrně hodně..zvlášt v porovnání s daleko silnějším PD..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.