Publikováno Leden 6, 201213 r mohl by mi prosim nekdo zjistit pin kod k navigaci Nexus SKZ1Z7E5427488 diiky moc parek
Leden 9, 201213 r Autor aha, to mam trochu vic z ruky.... jde to nejak vycist vag commanderem 1.4? diky
Leden 9, 201213 r no když kupuješ navi tak chtěj taky TMB kde bylo původně pak +SKZ + servis =1576.(code) ...(to číslo jsem si vymyslel jo)
Leden 10, 201213 r žádná autodiagnostika kód nevyčte progranátor, a nějaký kalkulátor - připojuje se přímo na desku plošných spojů
Únor 2, 201213 r Autor myslim ze soudis predcasne... a hodne ukvapene nicmene koupil jsem, prodejce vyndal funkcni navi z auta vcetne dokumentace a vin auta kde bylo origo namontovano - (kupoval novejsi navi...) ja jsem zapojil do auta - a tet se ptam na pin nikde nevidim nic kradeneho... ale asi mas jine zkusenosti Upraveno Únor 2, 201213 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Duben 6, 201213 r Pin ti vygenerují ve škodovce ale pouze vygenerují a neřeknou ti ho ani náhodou pouze ti to spárují z autem a řídící jednotkou která si ten kód zapamatuje. Cena cca 500,-
Duben 7, 201213 r ať se na mně nikdo nezlobí, sice netvrdím, že jsi navigaci ukradl přímo ty, nicméně NIKDE nemáš záruku, že v tom autě byla už z výroby. Sám jsem Columbus chtěl, nicméně pominu-li ono značné riziko odcizení, už jen myšlenka koupě kradeného předmětu (neb si dovolím označit 99% dostupných použitých navigací za kradené - některé různým majitelům několikrát) mně odradila a raději jsem koupil obyčejné autorádio Stream. Čím více se kradou, tím nižší ceny jsou a tudíž tím více roste zájem lidí = podpora krádeží je o to větší... Upraveno Duben 7, 201213 r od _Denis_
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.