Leden 28, 201213 r Cau Prochy603 Ak mi to vyjde na buduci tyzden by dom dobehol,ak mi to vyjde. Ak nie tak potom o 2tyzdne. To by som ti dal vediet. V skodovke mi povedali ze to je aerodynamicky hluk. Si priamo v BA? Cau
Leden 31, 201213 r No vždyť to říkám..aerodynamický hluk = hluk v autě = vlastnost Octávie :-) Musíte si předělat nárazník,kapotu a pořádně všechno odhlučnit :-)
Leden 31, 201213 r taky mě zklamal hluk uvnitř octavky to memohli plechy střiknout nějakou tlumici hmotou ? Motor supr tichý , ale hluk od kol je děsný uvažuji že bych to začal tlumit nalepením nějakých pasu . Ale trošku mě vadi že stoupne potom vaha auta. Nevim kde je nalepit aby se snižil hluk a nemusel oblepit celý vuz
Leden 31, 201213 r Rozumíš tomu co jsi napsal? Na jedné straně Ti vadí, že to nestřikli tlumící hmotou hned z výroby a pak Ti vadí, že po dodatečném tlumení vzroste hmotnost auta. To myslíš, že ta případně nastříkaná tlumicí hmota by nic nevážila?
Leden 31, 201213 r To je blbost řešit pár kilo ....Pokud na auto naplácáš 20 kilo materiálu...No tak začni s přítulkou sportovat a každej shoďte 10 kilo a už tě nebude váha tlumení tak štvát... Když někoho kdo má 70kilo vezeš tak to auto nějak razantně zlenivý,nebo žere o litr víc?...Já bych řekl ,že nee.... Já mám vytlumené celé přední dveře...komplet kufr plus X kilo materiálu na výrobu zástavby a že bych to nějak v autě pocítil? Mám v plánu ještě oblepit zadní i přední podběhy.... A něco vrznout i na střechu..ta rezonuje od subwooferu nejvíc... Proč ty lepší auta tolik váží?To nebude jen plechem a motorem...Značná váha je právě tlumení...
Leden 31, 201213 r Autor Pravdu díš Ondrero tou poslední větou ! Upraveno Leden 31, 201213 r od DonnJarda
Březen 3, 201213 r Konecne mam po probleme. Prochy je profik. V skodovke povedali ze je to aerodynamicky hluk,ze je to normalne. A Prochy to nastavil. Dakujem
Březen 3, 201213 r Taky mi tam fičí. Zkusím oblepit celé dveře těsněním a zabouchnu. Pokud se to uklidní tak to taky nechám poštelovat. Auto mám chvíli, ale vrzalo mi pod volantem a už jsem nevěděl do čeho bouchnout, tak jsem minulý týden vzal torx a všechny plasty pod volantem a kolem radia utáhnul. Jeden byl volnější a je ticho. Ani to nevrzne.
Březen 3, 201213 r Autor Máro a od jaké rychlosti ti to v autě začínalo "fučet" ? Já to furt řeším je to u mě teď dost zásadní problém a řesím to kde se dá? A ještě měl si ty dveře hodně spadlé? Jak to do června nevyřeším tak se naseru a na to slovensko si fakt zajedu ! Edit: Jinak mám taky v plánu napřed oblepit vše izolepou a zjistit zda li to tím je, ale zatím na to jaksi není čas Upraveno Březen 3, 201213 r od DonnJarda
Březen 3, 201213 r Konecne mam po probleme. Prochy je profik. V skodovke povedali ze je to aerodynamicky hluk,ze je to normalne. A Prochy to nastavil. Dakujem
Březen 4, 201213 r Máro a od jaké rychlosti ti to v autě začínalo "fučet" ? Já to furt řeším je to u mě teď dost zásadní problém a řesím to kde se dá? A ještě měl si ty dveře hodně spadlé? Jak to do června nevyřeším tak se naseru a na to slovensko si fakt zajedu ! Edit: Jinak mám taky v plánu napřed oblepit vše izolepou a zjistit zda li to tím je, ale zatím na to jaksi není čas Mne to zacinalo cca od 80km /hod. A ked fukal bocny vietor tak to bolo na nervy. Dvere po otvoreni spadli o nejake asi 2-3mm. Paskou to budes zbytocne olepovat,lebo ja som olepil vsetky spary a aj tak fucalo. Prochy sa s tym pohral a spravil to. Dufam ze sa to podari aj tebe.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.