Spajky007 Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Ahoj jsem novým majitelem OII a mam tam velkou navigaci TRUE TRAC nic víc ¨nikde nemam ani nevim typ mam návod tam taky nic víc není a řeším tento problém nedrží paměť na rádio naladim a přes den vše OK dokud se nevymaže denní počítadlo na autě km čas atd. nevim co stím nevíte kdo to servisuje nebo prodává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Můj odhad - špatné zapojení, nejde ti tam asi trvalé plus, když auto usne, vymaže se nastavení. Jinak TRUE TRAC neznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 9. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2012 (editace) to jo ale jsme to vindal a je tam nezapojenej drát ACC červenej ale když mu dám plus tak rádio nejde vypnout ani knoflikem dále nejde DVD když auto jede jen s ručkou je tam nějájá krabička která to vše hlídá couvací kameru atd. Editováno: 9. leden 2012, autor: Spajky007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 12. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2012 (editace) kluci poraďte někdo fakt mě to s... každé ráno ladit rádio nemam zapojenej RED ACC normální rádio zapojit umim ale tohle nezvládám jak jsem psal je tam ještě nějáká krabička která tam má taky vliv ale netušim jak to zapojit a taky to nefunguje z volantu ale to bude tím že je to neorigo rýdio Editováno: 12. leden 2012, autor: Spajky007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avel67 Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Čau Taky jsem nový majitel OII a taky mám true trac. Mě teda funguje vše a DVD taky jen když má auto zataženou park.brzdu.Mám návod kde se dá vše nastavit i to DVD ale mě se to podle návodu nepodařilo změnit.Mám k tomu i dál.ovládání. V návodu je psáno že se to dá změnit jen přes dál.ovládáni.Pokod chceš poslat ten návod,můžu ti ho naskenovat pokud nemáš náhodou ten samí.Jsou tam i nějaké fotky s popisama. Pošli odpověď na e-mail avel67@seznam.cz Já zas sháním nějakou solidni navigaci na SD kartě. Mám tam - mapfactor - ten je perfektní ale nějak se mě to seká nebo co. Možná to chce taky nějak jen vyladit. To rádio true trac moc lidí nezná,což je divný protože je to dělaná do škodovky. Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 27. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2012 tak koukám že máš taky oktávku s AAA mě funguje vše ale nedřží mi to pamět musim pořád ladit rádio stanice asi to blbě zapojil technik v bazaru návod mam taky dálku taky to DVD je hlídaný abys na to nečuměl zajízdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Najdi si téma zapojení neoriginálního rádia. Škodovka má prohozený dráty, takže když to zapojíš jak v jinejch značkách máš problém s nulováním paměti. Mrkni sem: http://forum.skodaho...inalneho-radia/ Je to sice od Fabií, ale je to stejný i u oktávky. A k tomu DVD: pokud ten hlídač bere proud od ruční brzdy-zatažení, tak ho oblbnout tím, že mu připojíš proud odněkud jinud-kde je furt. A DVD si bude myslet, že je zatažená ručka a bude hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanez76 Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Ahoj jsem novým majitelem OII a mam tam velkou navigaci TRUE TRAC nic víc ¨nikde nemam ani nevim typ mam návod tam taky nic víc není a řeším tento problém nedrží paměť na rádio naladim a přes den vše OK dokud se nevymaže denní počítadlo na autě km čas atd. nevim co stím nevíte kdo to servisuje nebo prodává. Ahoj máme taky autoradio true trac. Akorát sháníme sd kartu s mapami. Nevíš kde se to dá koupit nebo stáhnout ?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 29. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2012 já to takhle koupil vč. karty ale prej se tam dá nahrát tom tom s netu ale na to jsem lama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanez76 Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Zdravým všechny mám dotaz sháním sd kartu s mapami do navigace do 2din auto radia true trac nemužu to nikde sehnat nemate někdo nějaký kontakt kde to seženu.Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanez76 Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Zdravým všechny nemate někdo auto radio true trac nemohu sehnat kdo to vyrábí na internetu jsem nic nenašel potřebuji mapy k gps na sd kartě.Děkuji moc za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biliv Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Ahoj, já použil mobilenavigátor : http://www.uloz.to/2191984/mobilenavigator-rar Je komplet Evropa v CZ (akorát není přes celou obrazovku ale do 2/3. ) Vyzkoušet to můžeš. Stáhneš, rozbalíš přímo na SDkartičku, vložíš do radia a v nastavení radia zadáš cestu k navigaci, jednoduše v okně vybereš mobilenavigator.exe. Naoplátku, neznáš kod když chci dát tovární nastavení, resp.se chci dostat do menu, kde můžeš štelovat úroveň hlasitosti pro dvd,navi, radio atd. Dle návodu na str. 16 je to údajně kód 3368, ale to mi nefunguje..... Dá se tam i vyrušit funkce ruční brzda na DVD. Tak vyzkoušej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biliv Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Jukni zde: http://forum.skodahome.cz/topic/116463-true-trac-navigace/page__fromsearch__1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 4. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 ten kod mi taky nejde použít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 4. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 ochranou známku na ty rádia má AAAAutopraha tak jedině se doptat tam já měl komplet vč.karty a navigace ale mam problém že mi nedrží pamět rádia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanez76 Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Ahoj, já použil mobilenavigátor : http://www.uloz.to/2...lenavigator-rar Je komplet Evropa v CZ (akorát není přes celou obrazovku ale do 2/3. ) Vyzkoušet to můžeš. Stáhneš, rozbalíš přímo na SDkartičku, vložíš do radia a v nastavení radia zadáš cestu k navigaci, jednoduše v okně vybereš mobilenavigator.exe. Naoplátku, neznáš kod když chci dát tovární nastavení, resp.se chci dostat do menu, kde můžeš štelovat úroveň hlasitosti pro dvd,navi, radio atd. Dle návodu na str. 16 je to údajně kód 3368, ale to mi nefunguje..... Dá se tam i vyrušit funkce ruční brzda na DVD. Tak vyzkoušej. taktéž mam kod 3368 který nefunguje dle návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanez76 Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 V aaa jsou tupci nikdo není schopnej poradit prý prodávají auta a ne auto rádia.Tudy cesta nevede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 5. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 ale ty rádia tam dávaj oni do těch prodávanejch aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanez76 Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 No pravě to jsem jim taky povídal a oni to vám nemůžeme poradit.Chtěl jsem zjistit výrobce ale to se asi nedozvím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanez76 Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Mam dotaz mapy máš od mapfaktoru zkoušel jsem stáhnout mapy na free a nejde to otevřít.tak nevím tovární kod také nefunguje tak mam pěkný přehrávač na cd s velkou obrazovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biliv Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Zdarec, tak kod je 3168. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 15. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 Tak rádio funguje jak má od té doby co jsem vyměnil baterku v autě tak drží paměť podle mě byla slabá baterka a auto samo odpojovalo nepotřebné žrouty el. energije - moje doměnka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanez76 Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 Zdarec, tak kod je 3168. hned to zkusím zatím zdar a díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 18. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 kod mi funguje taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanez76 Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 mě to taky fachcí moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.