Přejít na obsah

Multimediální autorádio TRUE TRAC

Doporučené příspěvky

Ahoj jsem novým majitelem OII a mam tam velkou navigaci TRUE TRAC nic víc ¨nikde nemam ani nevim typ mam návod tam taky nic víc není a řeším tento problém nedrží paměť na rádio naladim a přes den vše OK dokud se nevymaže denní počítadlo na autě km čas atd.

nevim co stím nevíte kdo to servisuje nebo prodává.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to jo ale jsme to vindal a je tam nezapojenej drát ACC červenej ale když mu dám plus tak rádio nejde vypnout ani knoflikem

dále nejde DVD když auto jede jen s ručkou je tam nějájá krabička která to vše hlídá couvací kameru atd.

Editováno: , autor: Spajky007
Odkaz ke komentáři

kluci poraďte někdo fakt mě to s... každé ráno ladit rádio

nemam zapojenej RED ACC normální rádio zapojit umim ale tohle nezvládám jak jsem psal je tam ještě nějáká krabička která tam má taky vliv ale netušim jak to zapojit

a taky to nefunguje z volantu ale to bude tím že je to neorigo rýdio

post-72601-0-80589100-1326396887_thumb.j

Editováno: , autor: Spajky007
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Čau

Taky jsem nový majitel OII a taky mám true trac. Mě teda funguje vše a DVD taky jen když má auto zataženou park.brzdu.Mám návod kde se dá vše nastavit i to DVD ale mě se to podle návodu nepodařilo změnit.Mám k tomu i dál.ovládání. V návodu je psáno že se to dá změnit jen přes dál.ovládáni.Pokod chceš poslat ten návod,můžu ti ho naskenovat pokud nemáš náhodou ten samí.Jsou tam i nějaké fotky s popisama. Pošli odpověď na e-mail avel67@seznam.cz Já zas sháním nějakou solidni navigaci na SD kartě. Mám tam - mapfactor - ten je perfektní ale nějak se mě to seká nebo co. Možná to chce taky nějak jen vyladit. To rádio true trac moc lidí nezná,což je divný protože je to dělaná do škodovky. Čus

Odkaz ke komentáři

Najdi si téma zapojení neoriginálního rádia. Škodovka má prohozený dráty, takže když to zapojíš jak v jinejch značkách máš problém s nulováním paměti.

Mrkni sem: http://forum.skodaho...inalneho-radia/ Je to sice od Fabií, ale je to stejný i u oktávky.

A k tomu DVD:

pokud ten hlídač bere proud od ruční brzdy-zatažení, tak ho oblbnout tím, že mu připojíš proud odněkud jinud-kde je furt. A DVD si bude myslet, že je zatažená ručka a bude hrát.

Odkaz ke komentáři

Ahoj jsem novým majitelem OII a mam tam velkou navigaci TRUE TRAC nic víc ¨nikde nemam ani nevim typ mam návod tam taky nic víc není a řeším tento problém nedrží paměť na rádio naladim a přes den vše OK dokud se nevymaže denní počítadlo na autě km čas atd.

nevim co stím nevíte kdo to servisuje nebo prodává.

Ahoj máme taky autoradio true trac. Akorát sháníme sd kartu s mapami. Nevíš kde se to dá koupit nebo stáhnout ?? díky

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

já použil mobilenavigátor : http://www.uloz.to/2191984/mobilenavigator-rar

Je komplet Evropa v CZ (akorát není přes celou obrazovku ale do 2/3. ) Vyzkoušet to můžeš. Stáhneš, rozbalíš přímo na SDkartičku, vložíš do radia a v nastavení radia zadáš cestu k navigaci, jednoduše v okně vybereš mobilenavigator.exe.

Naoplátku, neznáš kod když chci dát tovární nastavení, resp.se chci dostat do menu, kde můžeš štelovat úroveň hlasitosti pro dvd,navi, radio atd. Dle návodu na str. 16 je to údajně kód 3368, ale to mi nefunguje..... Dá se tam i vyrušit funkce ruční brzda na DVD.

Tak vyzkoušej.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

já použil mobilenavigátor : http://www.uloz.to/2...lenavigator-rar

Je komplet Evropa v CZ (akorát není přes celou obrazovku ale do 2/3. ) Vyzkoušet to můžeš. Stáhneš, rozbalíš přímo na SDkartičku, vložíš do radia a v nastavení radia zadáš cestu k navigaci, jednoduše v okně vybereš mobilenavigator.exe.

Naoplátku, neznáš kod když chci dát tovární nastavení, resp.se chci dostat do menu, kde můžeš štelovat úroveň hlasitosti pro dvd,navi, radio atd. Dle návodu na str. 16 je to údajně kód 3368, ale to mi nefunguje..... Dá se tam i vyrušit funkce ruční brzda na DVD.

Tak vyzkoušej.

taktéž mam kod 3368 který nefunguje dle návodu.
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...