Přejít na obsah

biliv

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli biliv

  • Narozeniny 7.2.1975

Návštěvy profilu

1 061 zobrazení profilu

Oznámení biliv

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Jsou totožné. Tuším ale, že mají červené podsvícení... kouknu a dám info.
  2. Zdravim, tělo ovladače (plast.obal, knoflíky atd) je totožné. Musíš ale ponechat původní plošný spoj (tišťák) kvůli komunikaci viz příspěvky výše. Tak že pouze rozebereš starý ovladač, vyndáš tišťák a namontuješ do nového.
  3. Jukni zde: http://forum.skodahome.cz/topic/116463-true-trac-navigace/page__fromsearch__1
  4. Ahoj, já použil mobilenavigátor : http://www.uloz.to/2191984/mobilenavigator-rar Je komplet Evropa v CZ (akorát není přes celou obrazovku ale do 2/3. ) Vyzkoušet to můžeš. Stáhneš, rozbalíš přímo na SDkartičku, vložíš do radia a v nastavení radia zadáš cestu k navigaci, jednoduše v okně vybereš mobilenavigator.exe. Naoplátku, neznáš kod když chci dát tovární nastavení, resp.se chci dostat do menu, kde můžeš štelovat úroveň hlasitosti pro dvd,navi, radio atd. Dle návodu na str. 16 je to údajně kód 3368, ale to mi nefunguje..... Dá se tam i vyrušit funkce ruční brzda na DVD. Tak vyzkoušej.
  5. Tak vyřešeno, nový typ koše od SACHS a použité ložisko na starý typ. Ložisko "propadlo" a koš se vypínal vnějsím stojícím obalem ložiska ! Foto starého a nového ložiska.
  6. AHA, dal jsem EGR* a koukám toho tu je. Sorry. Tak toto zbytečné vlákno prosím smaž. Díky
  7. Děkuji za upomínku :-). Toto co píšeš, jsem asi přehlédl. Ono to tu je celkem težké, když dám "vyhledat" EGR, tak mě to nic nenejde, přitom se tu tyto slova vyskytují. Ale každopádně díky za odpověď.
  8. Zdravím, to, že se dá zaslepit ventil (potrubí) zpětného vedení výfukových plynů u motoru AZQ (a BME) jsem se zde dočetl. Ale nedočetl jsem se, jakým způsobem obalamutit řídící jednotku. To že po čase vyskočí chyba "průtok příliš malý" - tu vymažu, ale že řídící jednotka počítá ze signálem z průtoku ventilu (něco na tom bude, protože se mi zvýšila spotřeba cca o 1l.), to je to, nač se Vás ptám. Dá se nějak v ŘJ změnit hodnota tak, aby nevyskakovala chyba a "jako že je tam průtok" ? Nehledě na to, že tento vynález zasírá celou sací soustavu, údajně při zahřátém motoru není znát změna při měření emisí. Díky za radu. PS: je li někdo z okolí MB aď se prosím ozve. Díky
  9. Ahoj, měl jsem stejný problém, a nevěřil jsem vlastním očím. A co za to může? 500m jízdy s vadnou zapalovací jednotkou... (benzím se dostal do katalizátoru a tam vyhořel). Přikládám foto.
  10. Zdravím, prosím o radu. Po výměně spojky (lamela + koš SACHS) mě začal pulzovat spojkový pedál a pří sešlápnutí spojky pískat asi přítlačné ložisko. Setkal jste se s tím někdo??? Díky za radu Fabia Combi 03, 1,2 12V 47kW Hromada Technických Problémů
  11. Kdyby jste potřebovali díly na climartonic, topení a pod.(serva, čidla,kabely,panely.PTC) tak seženu vše. Nové a orig. na fabia I,II roomster, polo a odvozené káry. Cena dohodou.
  12. Zdravím, tak v servisu mě udělali základní nastavení škrtící klapky. Asi cca 2 měsíce bylo po problému a poté se to vrátilo. Tak nevím.....
  13. Tak pár nových informací ohledně TP. TP – Tento signál je na displeji indikován ve chvíli, kdy byla naladěna stanice, v jejímž programu je vysílání dopravních informací obsaženo. Má tedy povahu pouze dvoupolohovou ano/ne, existuje/neexistuje. Problém je, že některé stanice vysílají TP, ale již nepředávají přepínací pokyn TA. Bez něho přijímač není schopen na dopravní hlášení přepojit a tak nastává velmi problematická situace, když vysílače inzerují TP službu a ta není prakticky dostupná a plně využitelná. Hudba z kazety či CD se nepřeruší i při sebedůležitějším hlášení. V připojeném přehledu vysílačů si proto všímejte i nabídky TA, nejen TP. V normě tato součinnost sice není požadována, praktický výsledek však potom není příliš funkční. Mimochodem ČSN EN 50067 pojednává o RDS v maximální úplnosti a přesnosti, jak se ostatně na normu sluší a patří. Proto zájemce o získání hlubšího přehledu odkazuji na její text. Stránka s info o stanicích http://www.stereovideo.cz/old/9902/VKV.txt
  14. biliv

    MaxiDot

    Přehrává se jen firmware.
×
×
  • Vytvořit nový...