Boco Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Ahoj Neviete či je možné sw vypnutie (pomocou VAG-COM) led podsvietenia zadných kľučiek (výbava L&K)? Vadí mi to pri spiatočke, svetlo sa mi v noci odráža na foliach, v noci. Nechce sa mi kvôli tomu rozoberať zadné dvere. Predné nevadia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 bohužel SW vypneš předek i zadek, zadní osvit je tažen z předních dveří, leda si udělat odpojovač - relé, co přeruší vedení do zadních kliček po zařazení zpátečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Není náhodou zadní osvit brán z tlačítek pro ovládání oken ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Jedině že si ho uděláš doma. Origo je to tuším zapojené do dveřních jednotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 16. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2012 bohužel SW vypneš předek i zadek, zadní osvit je tažen z předních dveří, leda si udělat odpojovač - relé, co přeruší vedení do zadních kliček po zařazení zpátečky Vies poradiť ako to celé SW vypnúť? V ktorej RJ to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Diagnostikou se to vypnout nedá. RJ je v každých dveřích.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.