Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

14.sraz SKODAHOME.cz aneb "SKODAHOME za teplem" . . . .

01. - 03. 06. 2012

14.sraz SKODAHOME.cz se koná 01. - 03. 06. 2012 v tradičním prostředí Triocampu Praha 8 - Dolní Chabry, Ústecká ulice. (mapa)

post-1-0-60106200-1332766734_thumb.jpg

Již nyní můžeme prozradit, že na 14.srazu SKODAHOME.cz ve spolupráci s firmou MICHELIN, bude provedena soutěž o sadu pneumatik Michelin Primacy 3, které se letos objeví jako novinka na trhu. Vítěz si bude moci sám vybrat rozměr :))))

Opět bude bohatá tombola :)

PROGRAM SRAZU ZDE

Super...:) Píšu si do kalendáře.

škoda to budu v práci :( kdybych měl noční tak bych se zastavil na otočku.

Budu muset na autě máknout aby do té doby bylo hotové :kol-47:

paráda! ale to si ještě počkáme :)

pěkná práce, konečně měsíc, kdy snad nebudu o víkendech chodit do práce

zapsáno v kalendáři, bude to moje premiéra tak snad to dopadne dobře :)

tak tak,..... taktez moje premierka ;) ..... tak sem zvedav ;)

auta budou uz ted urcite nadhedny,.... ;):kol-47: :kol-47: :kol-31::kol-24:

No chci dorazit zase v patek ... ale uvidíme jesltli mi do toho něco nevleze těžko říct.

• 4 týdny později...

Oline, proč děláš sraz ve stejný termín jak Běšiny? :kol-26: Roman to ohlásil už před měsícem, myslím že to je velká škoda a chyba. Když už se nekrejete s Želiví, tak prozměnu ještě s větší akcí...

Upraveno od Tuner#2

Termíny obou srazů byly oznámeny téměř ve stejnou dobu a tomu jistě předcházelo nějaké vyjednávání. Škoda, že se to takhle sešlo. Letos jsem chtěl opět zavítat

• Autor

Oline, proč děláš sraz ve stejný termín jak Běšiny? :kol-26: Roman to ohlásil už před měsícem, myslím že to je velká škoda a chyba. Když už se nekrejete s Želiví, tak prozměnu ještě s větší akcí...

Podívej se na datumy posledních jarních SKODAHOME : 29.05.2010 , 28.05.2011 a letos 2.6.2012

A naopak Roman Běšiny 1.5.2010, 30.4.2011 a letos o měsíc později !!!

Tvá otázka spíše měla jít na Romana, proč dělá sraz v termínu SKODAHOME.cz

Datumy mluví samy za sebe, tak že k tomu není co dodat.

Myslím, že se s Romanem znáte natolik dlouho, že to šlo vysledovat/domluvit se. Na skodateamu má článek o tom proč tahle změna už měsíc a dle mě je to jen o domluvě pokud bude svolný i provozovatel kempu udělat to nekonfliktně. Takhle si uškodíte navzájem...

• Autor

S Romanem o tom oba víme, ale je těžké vybrat termín, kdy by nebyl jiný sraz.

Člověk musí brát v potaz kdy bude kemp volný, kdy není Tuning Cup (SKODAHOME je mediálním partnerem Tuning Cupu) a další hlavně škodovácké srazy.

Dalším faktorem je, snažit se plus minus týden držet datum jako v minulosti.

A nyní mi vyber datum ...

Tak mi to bohužel nevychází :( kdybych měl noční tak bych se přijel aspoň na chvilku ukázat.

• Autor

Již nyní můžeme prozradit, že na 14.srazu SKODAHOME.cz ve spolupráci s firmou MICHELIN, bude provedena soutěž o sadu pneumatik Michelin Primacy 3, které se letos objeví jako novinka na trhu. Vítěz si bude moci sám vybrat rozměr :))))

A už se ví kdo vyhraje? :-) O co se bude soutěžit? Jestli o vzhled auta, tak to nic :D

Olin: OK už mlčím... Škoda, že se tím pádem nepotkáme :kol-72:

• Autor

A už se ví kdo vyhraje? :-) O co se bude soutěžit? Jestli o vzhled auta, tak to nic :D

U soutěže o pneu, nepůjde o Vaše auto, ale spíše o vaši šíkovnost :) prostě může vyhrát každý, bez ohledu na Váš vůz :). A letos toho zase bude více. Bude bohatší tombola (nějaké radio, zesilovač, oleje, couvací asistent atd)

• 4 týdny později...

Se těšim jak sviň :kol-28:

Doufám,že bude pěkně....

bude v pátek videostop? :)

chlapy,.... nevim jestli sem slepej ,... ale mensi technicka,..... bude nejakej vstup,... jako je auto + ridic + spolujezdec,.. jak bejva na ruznejch akcich,... nebo je vsechno gratis ....... jen samozrejme chatky kempu alektrika a atd to je v reziji kempu ;)

mohl by mi nekdo odpovedet,... ja jenom abych kdyztak zacal setrit :D

DIK MOC ;)

Upraveno od Lukason

Taky se hlásím,že by mě to zajímalo.... :kol-28:

jasně, že je vlezný :), ale kolik.. to nevím, ale jinak to bylo 200 nebo 300, už si přesně nepamatuju

vždy bylo 200 nečlen a 300 člen klubu, platí se za auto, ale Libor dá asi přesnější info jestli se něco změnilo nebo ne :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.