Přejít na obsah

topení

smejky.p

Doporučené příspěvky

Dobrý den, mám O1 r.v.99 TDI, jako každému vozidlu chvilku trvá, než začne topit, řekl bych, že u mě to trvá chvilku déle a výkon tepla a proudu vzduchu je nic moc. Jen když dám vnitřní okruh se to zlepší. Známý má taky takovou a je to úplně o něčem jiným. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli by jste mi mohli poradit co s tím. Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To by si zakladatel určitě všiml,že mu habruje i ukazatel teploty no ne?

Jen jestli není zrada někde s nějakou klapkou co ovládá proudění vzduchu.

Když říká,že proud nic moc....

EDIT:

Mě osobně auto málo topilo kvůli termostatu.Já to poznal podle kolísání ručky...jinak bych to neřešil .Pořád to topilo víc než Fáčko ikdyž to bylo rozbitý :kol-28:

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!!
Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Pokud nepada teplota na čidle ktere může byt k.o. tak někdy pomůže vyčistit čidlo teploty v kabině,při čištěni palubky se stane že se prostředek nastříká i na to čidlo a tím že je uloženo před maličkým ventilatorkem přes který neustále proudí vzduch, zanese se kozichem....

Pokud to nepomůže bude to zajistě zanesene těleso topení ...

Dnes jsem taky čistil topeni sodou,odpojil hadice od přívodu a výstupu,napojil čerpadlo na vrtacku a trada......

Hodina proplachovani a začalo to topit o trochu lip.

Ale asi budu muset rozebrat palubku a vytáhnout toho srace a vyměnit ho.....

EDIT:

Kolísání teploty je temer vždy vadný termostat v prirube....vyměnit...

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...