cairo1 Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 Zdravím, prosím vás, čím to, že když zamykám Octavii, MR2003, TDI 81 kW, ASV, tak nebliknou blinkry? Když odemykám, tak bliknou. Všimnul jsem si toho dnes. Četl jsem tady, že to nemám nastaveno Potvrzení zamknutí varovnými světly v komfortce. Přes VAG: 46-Komfort systém, 10-Přizpůsobení, kanál 09 na 1 Je ta adresa stejná i na Octavii??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 jj, podle VIS-u mi to tak vychází: 46 - Komfort systém 10 - Přizpůsobení centrálního zamykání kanál 08 - Potvrzení odemknutí varovnými světly kanál 09 - Potvrzení zamknutí varovnými světly 1 - pro aktivaci 0 - pro deaktivaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 zdarvim,mam octavii model2002, mam tam origo alarm,ale když si nastavim ton pri zamknuti nebo odemknuti tak to nefunguje,ale alarm houka:-) a pak my blikaj blinkry jenom pri odemykani a pri zamykani ne,zkoušel jsem to aj pres motordiag a nic,pomuže nekdo _? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friede Petr Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Jaký kanál máte na mysli? Mě to nefunguje, chtěl bych, aby to blikalo. Ale nenfuguje mi to jaké kanály, kde to najdu nebo nastavím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 (editace) VAG: 46 - komfortní jednotka, PŘIZPŮSOBENÍ: kanál - funkce 03 - zamykání při rychlosti nad 15km/h 04 - automatické odemykání při vypnutí motoru a vytažení klíče ze zapalování 05 - vypínání a zapínání čidel hlídání vnitřního prostoru 06 - potvrzení odemknutí sirénou 07 - potvrzení zamknutí sirénou 08 - potvrzení odemknutí varovnými světly 09 - potvrzení zamknutí varovnými světly 10 - nastavení sirény pro danou zemi (1- ostatní Evropa, 2- Německo, 3- Anglie) hodnoty jsou (s výjimkou k10) 1 - aktivace, 0- deaktivace. Během přizpůsobení musí být vypnuty všechny el. spotřebiče Komfortka 3.gen.: KÓDOVÁNÍ: 00xxx 002 - základní kódování 016 - centrální zamykání 064 - centrální zamykání + stahování předních oken 256 - centrální zamykání + stahování všech oken 000 - odemykání jednotlivých dveří 001 - odemykání všech dveří Příklad: 00259: 00002 - základní kódování 00256 - centrální zamykání + stahování všech oken 00001 - odemykání všech dveří Po nastavení je potřeba na 60s. vypnout zapalování!!! Editováno: 25. Duben 2012, autor: Lonanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris Kovac Vloženo 10. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2019 Dobry den mam octaviu 98 mam druhu komfortku 799A stahovanie okien a zamykanie cez Do chcem sa spytat kde a ako zapojim blinkre pri odomykani a zamykani cital som ze na 15 ku svorkovnicu v komfortke je 14a 15 vystup na smerovky da sa to zapojit aj na konektor 32 modry co je na budikoch pin 2 a 18 alebo to ide niekaminam dakujem za kazdu odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.