Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo
To si dáš na eReSo?
No jo, přišla od nich reklama. Tak to jsem moc zvědavý, jak Ti to bude na autě vypadat...

Ne ne, to jen jako že mi přišel mail s nabídkou, na auto to nedám. Jak píšu tady, svícení a la Amerika je to co jsem a nic dalšího montit nebudu, na OII RS podle mě není pořádně kam...

Vloženo
tak v kelly to taky nemaji, jedine podobne halogenove ale to prece nechceme ne ?

to doli:

Jestli novy superb nezacal s diodami tak O2 facelift mit taky asi nebude.

OII po faceliftu bude mít protáhlejší mlhovku a přibude tam žárovka pro denní svícení; LED se nekonají...

Vloženo

Prečo by nemohli? Hella predáva DDL set práve namiesto hmloviek a vidíš to tak isto ako keď to máš v svetle.

No nechajme sa prekvapiť čo nám tu Robosek slubuje, sám som zvedavý ale beriem to s rezervou...

Vloženo

No tak urcite to udelat muzou. Ale nevim o zadnym seriovym aute ktere by melo denni sviceni dole u mlhovek! S faceliftem by mely byt bixenony, takze spis bude zarovka misto dalkove. :)

Vloženo
Jestli jsem to dobře pochopil, tak mlhovka bude větší a budou v ní 2 žárovky - jedna mlhová a jedna denní.

Je to jak píšeš, nová mlhovka je protáhlejší a má nyní 2 žárovky - přibyla jedna pro denní svícení v krajích mlhovky. Tolik aktuální verze, zda bude finální se ještě uvidí, ale na změny je málo času ;)

• o 3 týdny později...
Vloženo

btw zacina v tech LED dennich svetlech bejt peknej bordel, resi se to asi na 4 mistech, nasel jsem dalsi vyrobky s E homologaci a s rele cca za 1300 Kc ale nevim kam dat link

• o 2 týdny později...
Vloženo

Taky jsem na to koukal, když jsem si koupil mřížku do nárazníku.

Ten obrázek byl na krabici včetně objednacího čísla.

Napadl mě problém s homologací a teď je to potvrzeno.

Vloženo

zajimave by mohlo byt zkusit ziskat od Milotecu jen ten plast bez tech diod ulehcilo by to instalci homologanejch led. Me to bude ovsem do toho spoileru asi na nic.

Vloženo

Takze na auto si to nedal jeste takhle nikdo.....?a co takhle dat to tam i s tema ledkama od milotecu a sehnat si homolagaci holt z jinych ledek, bylo by s tim aspon mene prace. A myslite si, ze by s tema ledkama od Milotecu meli policajti u nas problem, pochybuju, ze by zastavovali treba audiny S modely a ptaly se jich na homologaci...tak proc ne ty ledky od milotecu...nahodou to vypada celkem na urovni a ne jak nektere zpusoby vyrezavanych plastu v narazniku s montazi ledek doma na kolene.

PS: Dik moderatorovi, ze muj prispevek prelozil do jiz existujiciho tematu.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Takze se este porad nenasel nikdo, kdo by si ty ledky od Milotecu v tom narazniku namontoval? Uz par dnu hledam nejake foto, jak to sviti za tmy, ale bohuzel....a porad dumam jestli to objednat nebo ne. Jinak sem do toho Milotecu volal a pry uz na tu sadu s tema ledkama homologaci maji, ale nikoliv jako svetla na denni sviceni, nybrz jako pozicni svetla k svetlum normalnim.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...