Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• 1 měsíc později...

Má někdo zkušenost s těmito?

http://alarmtuning.cz/led-svetla-pro-denni-sviceni-skoda-octavia-ii-04-09-drl-octavia-1z-a.htm

Nebo ještě lépe s těmito?

http://alarmtuning.cz/led-svetla-pro-denni-sviceni-skoda-octavia-ii-04-09-drl-octavia-1z.htm

Hlavně chci, aby to normálně svítilo a aby z toho nešel takový umíráček. Hodně se setkávám s tím, že si někdo koupí něco do 1000 Kč a pak jen tvrdí, že to vlastně svítí tak málo, že to ani není vidět. Tohle navíc vypadá i designově docela slušně.

Upraveno od Hanux

Zdravím, mám dotaz na E-Box.. jestli to čtu správně, tak by šlo připojit + k dennímu svícení na spínaný 15kontakt na pojistku v E-boxu pozice 41.

Je to tak ?

post-92006-0-75544500-1459344526_thumb.p

Nezná někdo nějakou prodejnu v Praze, kde by měli některé toto svícení vidět zapnuté?

Zdravím, mám dotaz na E-Box.. jestli to čtu správně, tak by šlo připojit + k dennímu svícení na spínaný 15kontakt na pojistku v E-boxu pozice 41.

Je to tak ?

V mem manualu je pozice 41 neobsazena, takze by to melo sedet. :kol-47:

Tak to je super. Ještě by mě zajímalo, jestli už nemá někdo zkušenost se zapojováním vodiče do takové volné pozice? Je nutné asi e-box rozebrat ne?

Ještě mě napadlo použít něco takového.

Upraveno od Boby91

• 3 roky později...

Konečně mi to taky funguje. Auto má soumrakový spínač. Po počátečních problémech kdy po zapnutí klíčku bylo vše v pořádku ,ale po nastartování motoru svítili DRL a potkavací jsem to vyřešil dle obrázku.

Snad je vše správně. Nejsem nějaký elektrikář :-). Byl bych rád,kdyby mi to někdo překontroloval. Děkuji

DRL_Spark_edit.jpg

• 2 roky později...

Dobrý den, koupil jsem tyto světla pro denní svícení. https://alarmtuning.cz/led-svetla-pro-denni-sviceni-skoda-octavia-ii-04-09-drl-octavia-1z-a.htm?gclid=Cj0KCQiA_c-OBhDFARIsAIFg3ewJecO4qem2_y8eSGfvq5_goHZuE_G5fhCN3TrxH4bfYlO6xYXgQ1AaAnLTEALw_wcB

A potřeboval bych poradit se zapojením. Nechci nic tahat do kokpitu a našel jsem tento návod. 

zapojení u Octavia II jednoduše provedete za levým světlometem po jeho vyjmutí, kde je přímo matice pro uzemnění, dále na přívodním svazku vodičů pro zásuvku světla si vytáhnete černý drát (pin 1 zásuvky)-kde připojíte bílý vodič po odstranění části izolace za pomoci přiložené svorky. Dále si ze svazku vodičů částečně vytáhnete černošedý drát (pin 10 zásuvky, spínání parkovaček)- na který pomocí přiložené svorky připojíte žlutý drát. Vše úhledně upnete přiloženými pásky a je hotovo.

Vrtá mi hlavou to zapojení bílého vodiče, který má být na zapalování. Aby se při nastartování rozsvítily.pak na parkovacky to už je jasný, aby zhasly, když zapnu světlomety. Je to takhle tedy v pořádku? Vše napojit na kabeláž do hlavního světlometu? Děkuji 

Jinak světla mají už na kabeláži jak pojistku, tak telátko. Jde o to jen zapojit ty tři dráty, černý jasný, kostra. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.