Přejít na obsah

Ramus od prave casti motoru - Octavia II

marekjach

Doporučené příspěvky

Zdravim, chtel bych pozadat o radu.. Vcera jsem se rozjizdel na krizovatce a pri rozjedu vysla od prave predni casti motoru ci kola silna rana... hned po te rane se zmenil a zesilil zvuk motoru...kdyz se rozjizdim a pridavam plyn, tak je v aute ramus jak v tanku... tah to neztratilo, ale ten divny zvuk motoru a ramus napovida, ze je neco spatneho...nevim si s tim rady. Mohl by mi prosim nekdo dat Tipy co to muze byt a jak to odstranit. Predem dekuji, M.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to 1.9 TDI najeto cca 170tis km... r.v. 2007

Pri volnobehu ma motor jiny zvuk nez obvykle, je hlucnejsi....pri rozjizdeni v aute sotva slysim radio jaky to dela kraval.. a pri kazdem pridani plynu to opet dela ramus... kdyz pustim nohu z plynu a necham tam rychlost motor zni uplne normalne...ale pri pridani plynu to zacne vydavat hlucne zvuky od prave strany motoru... Vse se prihodilo pri rozjedu na krizovatce... / rozjizdel jsem se na 1 a v tu chvili vysla od prave strany motoru ci kola hlucna rana...hne pote se dostavila zmena zvuku motoru a ramus od te prave strany /.

Odkaz ke komentáři

najprv by som poriadne všetko skontroloval na strane u klinového remeňa,či sa tam niečo nerozletelo...potom zhodiť vrchný plastový kryt rozvodov a vizuálne ich prehliadnuť..ak to je klepotavý akoby kovový zvuk,tak zhodiť vrchné veko ventilov a prezrieť či nie sú chytnuté zdvihátka...

chce to len človeka čo tomu rozumie...pozrie,počúvne a uvidíš

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...