Publikováno Leden 20, 201213 r Zdravim, chtel bych pozadat o radu.. Vcera jsem se rozjizdel na krizovatce a pri rozjedu vysla od prave predni casti motoru ci kola silna rana... hned po te rane se zmenil a zesilil zvuk motoru...kdyz se rozjizdim a pridavam plyn, tak je v aute ramus jak v tanku... tah to neztratilo, ale ten divny zvuk motoru a ramus napovida, ze je neco spatneho...nevim si s tim rady. Mohl by mi prosim nekdo dat Tipy co to muze byt a jak to odstranit. Predem dekuji, M.
Leden 20, 201213 r Autor Pri zvyseni otacek pri volnobehu je zvuk motoru taky jiny (hlasitejsi).. Ale nejvice to hluci pri rozjezdu a pridavani plynu..
Leden 20, 201213 r zober niekoho,kto tomu trochen rozumie a počúvne ti to pri zvýšených otáčkach..aký motor tam máš??...ťažko takto niečo hladať od PC
Leden 20, 201213 r píše,že ťah to nestratilo,ale zase klasická bolesť a to sú tady nenapísané základné údaje o vozidle..motorizácia,nabehané km............
Leden 20, 201213 r Autor Je to 1.9 TDI najeto cca 170tis km... r.v. 2007 Pri volnobehu ma motor jiny zvuk nez obvykle, je hlucnejsi....pri rozjizdeni v aute sotva slysim radio jaky to dela kraval.. a pri kazdem pridani plynu to opet dela ramus... kdyz pustim nohu z plynu a necham tam rychlost motor zni uplne normalne...ale pri pridani plynu to zacne vydavat hlucne zvuky od prave strany motoru... Vse se prihodilo pri rozjedu na krizovatce... / rozjizdel jsem se na 1 a v tu chvili vysla od prave strany motoru ci kola hlucna rana...hne pote se dostavila zmena zvuku motoru a ramus od te prave strany /.
Leden 20, 201213 r najprv by som poriadne všetko skontroloval na strane u klinového remeňa,či sa tam niečo nerozletelo...potom zhodiť vrchný plastový kryt rozvodov a vizuálne ich prehliadnuť..ak to je klepotavý akoby kovový zvuk,tak zhodiť vrchné veko ventilov a prezrieť či nie sú chytnuté zdvihátka... chce to len človeka čo tomu rozumie...pozrie,počúvne a uvidíš
Leden 21, 201213 r Porovnat s jinou octavii postavení motoru(výška,sklon,atd.)Mohl by být ulomený šroub na držáku motoru nebo tak něco.Nedělal ti v poslední době někdo nějakou opravu na autě(chybná montáž)?Chybička se vloudí.
Leden 21, 201213 r Autor Zdravim...jj nedavno jsem to mel bourany na predek...pravda je, ze na palubce mi nesviti zadna kontrolka... vubec nevim co to muze byt...asi to dam odbornikum..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.