Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim, chtel bych pozadat o radu.. Vcera jsem se rozjizdel na krizovatce a pri rozjedu vysla od prave predni casti motoru ci kola silna rana... hned po te rane se zmenil a zesilil zvuk motoru...kdyz se rozjizdim a pridavam plyn, tak je v aute ramus jak v tanku... tah to neztratilo, ale ten divny zvuk motoru a ramus napovida, ze je neco spatneho...nevim si s tim rady. Mohl by mi prosim nekdo dat Tipy co to muze byt a jak to odstranit. Predem dekuji, M.

Vloženo

Je to 1.9 TDI najeto cca 170tis km... r.v. 2007

Pri volnobehu ma motor jiny zvuk nez obvykle, je hlucnejsi....pri rozjizdeni v aute sotva slysim radio jaky to dela kraval.. a pri kazdem pridani plynu to opet dela ramus... kdyz pustim nohu z plynu a necham tam rychlost motor zni uplne normalne...ale pri pridani plynu to zacne vydavat hlucne zvuky od prave strany motoru... Vse se prihodilo pri rozjedu na krizovatce... / rozjizdel jsem se na 1 a v tu chvili vysla od prave strany motoru ci kola hlucna rana...hne pote se dostavila zmena zvuku motoru a ramus od te prave strany /.

Vloženo

najprv by som poriadne všetko skontroloval na strane u klinového remeňa,či sa tam niečo nerozletelo...potom zhodiť vrchný plastový kryt rozvodov a vizuálne ich prehliadnuť..ak to je klepotavý akoby kovový zvuk,tak zhodiť vrchné veko ventilov a prezrieť či nie sú chytnuté zdvihátka...

chce to len človeka čo tomu rozumie...pozrie,počúvne a uvidíš

Vloženo

Porovnat s jinou octavii postavení motoru(výška,sklon,atd.)Mohl by být

ulomený šroub na držáku motoru nebo tak něco.Nedělal ti v poslední době někdo nějakou opravu na autě(chybná montáž)?Chybička se vloudí.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...