sansk8 Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Zdravím pánové, když jsem měl jěště starou Fabuli s 1.9 TDi ATD tak okamžitá spořeba na palubáku se měnila vcelku rychle - prostě tak jak má, ale po koupi nové Fabule 1.9 TDi AXR se hodnoty okamžité spotřeby měmí tak po cca. 2-3 sec. Je to docela otravné, nevíte co s tím? Děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Kup si auto bez PP a budeš bez starostí. Tohle bohužel zavinili vývojáři softu do palubní desky, je tam uměle zavedená "filtrace", která to zobrazování zpomaluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Faby Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Je to jak píše Ekkar. Kamarád má stejnej problém,po tom co jel se mnou,byl překvapenej jak rychle mi ukazuje PP okamžitou sprotřebu a rozvedli jsme debatu,kdy mi tvrdil,že jemu to de o poznání delší dobu. Po tom co jsem shlédl u něj v autě bylo to tak. Po dotazování problému přímo v autorizáku dostal odpověď,že některý softver déle vyhodnocuje impulzy a že se s tím nedá nic dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 21. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Aha, tak to je pěkné... by zasloužili nakopat do zádě. Jinak děkuji moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Aha, tak to je pěkné... by zasloužili nakopat do zádě. Jinak děkuji moc :-) Nejen oni. Spousta dalších zodpovědných za podobné "inovace" by zasloužila nakopat do (_!_) - ale zepředu a s rozběhem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.