Publikováno Leden 21, 201213 r Zdravím pánové, když jsem měl jěště starou Fabuli s 1.9 TDi ATD tak okamžitá spořeba na palubáku se měnila vcelku rychle - prostě tak jak má, ale po koupi nové Fabule 1.9 TDi AXR se hodnoty okamžité spotřeby měmí tak po cca. 2-3 sec. Je to docela otravné, nevíte co s tím? Děkuji :-)
Leden 21, 201213 r Kup si auto bez PP a budeš bez starostí. Tohle bohužel zavinili vývojáři softu do palubní desky, je tam uměle zavedená "filtrace", která to zobrazování zpomaluje.
Leden 21, 201213 r Je to jak píše Ekkar. Kamarád má stejnej problém,po tom co jel se mnou,byl překvapenej jak rychle mi ukazuje PP okamžitou sprotřebu a rozvedli jsme debatu,kdy mi tvrdil,že jemu to de o poznání delší dobu. Po tom co jsem shlédl u něj v autě bylo to tak. Po dotazování problému přímo v autorizáku dostal odpověď,že některý softver déle vyhodnocuje impulzy a že se s tím nedá nic dělat.
Leden 21, 201213 r Aha, tak to je pěkné... by zasloužili nakopat do zádě. Jinak děkuji moc :-) Nejen oni. Spousta dalších zodpovědných za podobné "inovace" by zasloužila nakopat do (_!_) - ale zepředu a s rozběhem...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.