memory2 Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Ahoj všem. Chtěl bych znát váš názor nebo ještě lépe zkušenosti s tímto osazením kol na tuto motorizaci. Na Oktávě mám teď 195/65 R15 a nevím jaký bude rozdíl pokud nasadím 205/55 R16. Jedná se mi hlavně o dynamiku motoru a spotřebu. Myslíte že to hodně pocítím nebo si dělám zbytečné starosti ? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Děláš si zbytečné starosti, rozdíl nepoznáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Zbytecne obavy - rozdil v dynamice nula, ve spotrebe tak maly, ze vetsi rozdil udelas svym aktualnim jizdnim stylem, cili nemeritelny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 22. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Tak to mě celkem těší. Vím že je to špatný příklad ale kdysi jsem měl fabii 1.4 mpi a dal jsem na ni 195/45/ R16 a bylo to sakra znát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 z 15" na 16" nepostrehnes ziadny rozdiel, keby ze z 15" na 17", tak tam by to uz bolo trosku citit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DagO9 Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Na zimu mám 15" na léto 16" a žádný rozdíl. No možná se mi zdá že 16" drží lepší balanc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Mimochodem dát si tam kolesa 17-18" jaký by to mělo efekt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 jak "efekt"? bylo by to hezčí bylo by to nepohodlnější (tvrdší) více by to odskakovalo (záleží také na profilu) bylo by to méně stabilní na mokré vozovce (v případě větší šířky pneu), ale lépe by to sedělo na suchu bylo by to dražší auto by bylo trošku pomalejší (záleží na šířce pneu) měl bys vyšší spotřebu (záleží na šířce a vzorku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.