kully Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Procital jsem si tady forum a zjistli nekolik zajimavych veci ohledne Fabii. A ted bych se chtel zeptat na nektere veci, ktere me napadly, nektere se tady uz resily, ale byl bych rad, kdyby to bylo jaksi souhrne. Takze: Mam Fabii Hatchback s motorem 1,4 Mpi (44kW), r.v. 2001, Comfort 1) A chtel bych se zeptat, jestli by bylo mozne sehnat ciferniky na budiky z Octavie (faceliftovane), ale nejsem si jit, jestli maji stejne cejchovani, no stejne bych asi chtel MAXIDOT, takze nove budiky ( V cem je vlastne maxidot lepsi oproti "obyc" budikam ? ) No pokud by tedy nesly sehnat ty ciferniky, tak tam primo soupnout budiky s maxidotem z octavky (jestli to jde ? ? ?). Co vsechno je potom jeste potreba k zprovozneni maxidotu ? 2) Co vsechno budu potrebovat k tomu, abych mel vystrelovaci klicek na DO (ted mam obyc bez DO) No a pak jeste nejake veci, ale ty uz jsou mi jasne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 1) Budiky z octavie do fabie nedostanes. Musel by sis sehnat budiky s maxidotem urcene pro fabii. 2) Pokud mas originalni centralni zamykani, tak budes potrebovat sadu sklopnych klicu vcetne zamku a komfortni jednotku pro DO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 3. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 1) Budiky z octavie do fabie nedostanes. Musel by sis sehnat budiky s maxidotem urcene pro fabii.2) Pokud mas originalni centralni zamykani, tak budes potrebovat sadu sklopnych klicu vcetne zamku a komfortni jednotku pro DO. 1) A kdyz si teda sezenu na fabiu budiky s maxidotem, tak uz nic vic nepotrebuju ? Co vsechno ten maxidot umi ? trosicku OT, ale chtel jsem se te zeptat: nekde na foru jsem cetl, ze budes strikat ultrazvukove senzory (couvaci) do barvy auta .. Mam to taky v planu, nevadi to tem senzorum ? Neztraceji ucinnost ? Jo a mohl by mi nekdo zjistit kolik stoji origo nova komfortka na DO + vystrelovaci klice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 tan maxík si pročti v instalačních návodech a to polití senzorů barvou nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 3. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 tan maxík si pročti v instalačních návodech a to polití senzorů barvou nevadí No cetl jsem a myslim, ze nema nic moc extra. Snad jen, ze ti ukaze graficky ktere dverou jsou otevrene ? Jo a u te komfortky to je nejaka navic pro DO, nebo se vymeni puvodni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 tan maxík si pročti v instalačních návodech a to polití senzorů barvou nevadí No cetl jsem a myslim, ze nema nic moc extra. Snad jen, ze ti ukaze graficky ktere dverou jsou otevrene ? Jo a u te komfortky to je nejaka navic pro DO, nebo se vymeni puvodni ? Maxik ti ukazuje graficky údaje z běžnýho PP + zastupuje kontrolky, co jsou normálně na jeho místě (stav vody v ostřikovačích, stav oleje apod...) + zobrazuje údaje z radia Symphony (stanice & kmitočet, případně číslo skladby na CD) k tý jednotce ti neporadím, to musíš počkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Čidla v barvě neva, mám je stříklý a fungujou bez problému. Jen lakýrník mi říkal, že už se mu jednou stalo, že po nástřiku nešly a tak musela barva dolů, ale to bylo asi víc vrstev, nebo divné senzory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Já si stříkal senzory na OII sám a v poho, ale na fábii většinou není třeba stříkat protože jsou u sériových nárazníků v černé liště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 3. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Já si stříkal senzory na OII sám a v poho, ale na fábii většinou není třeba stříkat protože jsou u sériových nárazníků v černé liště No jenze si chci koupit jiny zadni naraznik a ten uz tu listu nema, tak proto je chci strikat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 mám stejný autí jako kully, a musím říct že maxíka bych tam chtěl hroozně moc, je to fakt bomba, tobě se teda asi příliš nezamlouvá, ale já bych ho fakt bral všema deseti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 4. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 mám stejný autí jako kully, a musím říct že maxíka bych tam chtěl hroozně moc, je to fakt bomba, tobě se teda asi příliš nezamlouvá, ale já bych ho fakt bral všema deseti no ja nevim, zatim se nemuzu rozhodnout, zalezi na cene. Akorat je skoda, ze uz nemam origo radio. Uvidim podle financi, ale ted se mi dost zamlouvaji vystrelovaci klicky na DO A hlavne signalizaci nezapnutych bezpecnostnich pasu ( u ridice ). Ted jsem videl v Peugeotu signalizaci na vsech 5ti sedadlech - kdyz na nekterych z nich nekdo sedel, tak to ukazalo na kterem neni pripoutany a pipalo, na volnych sedadlech to neukazovalo nic. Asi jsou v sedadlech nejake cidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Kully: To poznám z kamarátovho Peugeotu. Je to pekná otrava, reaguje to aj na koženú kabelu, takže nemôžeš tašku dávať na sedadlo. A niekedy to zblbne úplne. Joj ten kamarát by vedel rozprávať zážitky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 4. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Kully: To poznám z kamarátovho Peugeotu. Je to pekná otrava, reaguje to aj na koženú kabelu, takže nemôžeš tašku dávať na sedadlo. A niekedy to zblbne úplne. Joj ten kamarát by vedel rozprávať zážitky... No jel jsem v tom jen jednou, takze nemuzu posoudit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Kully: To poznám z kamarátovho Peugeotu. Je to pekná otrava, reaguje to aj na koženú kabelu, takže nemôžeš tašku dávať na sedadlo. A niekedy to zblbne úplne. Joj ten kamarát by vedel rozprávať zážitky... To má z toho, že kupuje Peugeoty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 tan maxík si pročti v instalačních návodech a to polití senzorů barvou nevadí No cetl jsem a myslim, ze nema nic moc extra. Snad jen, ze ti ukaze graficky ktere dverou jsou otevrene ? Jo a u te komfortky to je nejaka navic pro DO, nebo se vymeni puvodni ? Pro ten maxík hlavně potřebuješ pp...jinak ten centrál na DO se sklopnejma klíčema doděláš v poho. Potřebuješ komfortku (mění se za stávající), která umí DO (bacha na frekvenci, je víc druhů) a pak ty klíče. Prodávaj se většinou v sadě se zámkama, cena tak do 2000,- za klíče a tak do 1500,- za komfortku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11639 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 13. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 PP mam, komfortku na DO i s DO uz mam objednanou. Jeste se rozmyslim nad tim maxidotem .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.