vpmazda Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Dobrý den. Jsem tu nový a Octavku mám taky krátce. Potřebuji poradit čím to může být,když dojíždím třeba na křižovatku a spomaluji tak mi to chcípne. Horší je,když zrovna potřebuji zatočit na kruháči a nemůžu,protože to opět chcípne. Palivový filtr jsem dnes měnil a kromě toho,že je to živjejší se nic nezměnilo. Prosím o radu co to může být za problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 U mě to byla klapka...Ale stejně ti to tu admin zamkne,páč toho je na foru spousty na tohle chcípací téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Jak už napsal Ondrero, nech vyčistit škrtící klapku a budeš mít klid, taky mi to tak dělalo, po vyčištění problém zmizel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Nemusí to být škrtící klapkou. Může to být dalších x věcí. BTW Už je to vyřešeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.