Rony S Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Chtěl bych se zeptat, zda nevíte jak zlepšit, účinnost brzd nebo zda je možná výměna za lepší. Problém je ve špatném účinku brzd nad 185 km . Když mám naložené auto ( Octavia II 2,0 TDi) tak špatně brzdí. Když jedu více kolem 200 Km/h (jezdím hodně v německu) a brzdím plně na 60 Km několikrát za sebou, je znát jak vadnou a obložení doslova hoří. Nevím zda se nejedná o výrobní vadu . Mám najeto 51 000 a už jsem vyměnil kompletní sadu destiček a kotoučů jak předních tak zadních. Přední nevydržely ani 30 000 Km.Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Začal bych pozvolna. To co ty popisuješ je typické vadnutí brzd. Zkus zainvestovat sportovní kotouče (drážkované nebo děrované) osobně bych volil Zimmermann nebo Brembo (z vlastní zkušenosti mohu doporučit Brembo Max). Destičky bych volil taky sportovní (keramické) buď Brembo nebo Textar. Pokuď ti toto nebude vyhovovat dá se koupit kompletní 4-pístkový přestavbový kit http://www.multi-shop.cz/Detail-Produktu//kompletni-brzdove-kity/brembo-gran-turismo/skoda/octavia/predni-brzdovy-kit-brembo-pro-/11247/40773 ,ale tam je to zase o ceně. Ale domnívám se že to už bude brzdit min. o 2 LEVELY lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 Ahoj, máš kotouče o průměru 288mm, zkusil bych koupit třmeny z Octavie RS ty mají průměr 312mm, tam už by to mělo být o něčem jiném. Potřebuješ jen třmeny nové kotouče. Tady máš odkaz na kompletní přestavbu. Vzhledem k tomu, že máš větší těhlice, tak ty staré nebudeš muset měnit, jen třmeny a kotouče. http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=62727 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.